Degenek: Kaže mi Milner da ovako nešto nikada nisu doživeli...

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 22:07

Ne, ne viri mi niko iz džepa, poručio smireno Zvezdin defanzivac

Miloš Degenek izrasta u vođu Zvezdine odbrane. U spektakularnom trijumfu nad Liverpulom reprezentativac Australije bio je gotovo perfektan. Toliko, da su ga novinari po okončanju meča logično pitali - viri li ti Mohamed Salah iz džepa?
"Ne viri niko! Lepo je sve ovo, što smo pobedili, ali nemojmo da zaboravimo da smo pre nekoliko nedelja primili šest komada, pa su tada svi pričali da Zvezda nije za Ligu šampiona. Isto tako sad će svi da pričaju da smo predobri. A realnost je da treba još mnogo da radimo da bismo svaku utakmicu igrali ovako", počeo je Degenek.  

On kaže da mu je posebno drago jer su crveno-beli pokazali da nisu "džak za punjenje"...
"Tako je, bar ne kod kuće. Nažalost, na dve utakmice u gostima primili smo deset golova. To treba da popravimo. I verujem da možemo već u Napulju. Mislim da su nas igrači Liverpula potcenili. A svaka greška ima svoju cenu"

Izabrane vesti

Miloš Degenek je poznat kao neko koga posebno inspiriše puna Marakana. Kako bi opisao večerašnji ambijent?
"Ne mogu da opišem. Mnogo je drugačije to kad si na terenu. Kad osetiš to u svakom duelu i svakom skoku. Moćno je! Sad sam u tunelu pričao sa Milnerom i on mi je rekao da je fenomenalno i da ovako nešto nisu doživeli", zaključio je Zvezdin defanzivac i jedan od junaka velike pobede, jedne od najvećih u novijoj istoriji Crvene zvezde.  

A šta je Džejms Milner imao još da kaže novinarima...
"Dobra atmosfera za igru, za njih pre svega. Zvezda dugo nije bila u ovom takmičenju i ovo je bila velika utakmica za njih. Mi sada moramo da pobedimo PSŽ i Napoli, nema nam druge. Ne možete na ovom nivou takmičenja da pustite rivala da onako dobro počne, kazna odmah stiže", podvukao je kapiten Liverpula.

Foto: Reuters


tagovi

Miloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara