Degenek predstavljen na Marakani: Svi mi čestitaju i oslovljavaju sa rode! Dobio sam braću i sestre

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.07.18. | 12:29

„Znam da su ovde očekivanja velika“, jasan je reprezentativac Australije

U rukama crveno-beli dres sa brojem pet, u mobilnom telefonu silne poruke čestitiki. Reprezentativac Australije Miloš Degenek zvanično je predstavljen kao novi štoper Crvene zvezde.

Ponovio je iskusni štoper je da je ispunio san, ali i da je samim potpisom za Zvezdu dobio novu rodbinu.
„Čim sam potpisao za Zvezdu dobio sam novu rodbinu. Dobio sam veliki broj poruka ljudi iz Knina koji mi se obraćaju sa : „Bravo rode, „Čestitamo rode“. Možda mi i jesu rođaci, ali ih ja ne poznajem. Možda ih znaju moji roditelji i brat. Svi mi već traže dresove, kako je krenulo pola tribine će biti moja rodbina (smeh prim.aut). Biće dresova za sve, samo neka dođu i neka napune stadion“, poručio je kroz šalu Miloš Degenek.

Izabrane vesti

Velika očekivanja su pred momkom rođenim u Kninu koji se igrački kalio i iskalio u Australiji. Očekuje se da bude dostojna zamena za Damijana Le Taleka.
„Čast mi je što sam u najvećem klubu na Balkanu. Znam da su očekivanja velika. Verujemo u Ligu šampiona, mnogo mi je drago što sam ovde. Radujem se treninzima i utakmicama“.

Mogao je bivši član Minhena i Jokohame i ranije da obuče Zvezdin dres. Nije mu se dalo. Mada je do tančina upoznat šta se od njega očekuje u ovom klubu
„Bilo je kontakta i pre nekoliko godina. Nisu se kockice poklopile. Međutim, zadovoljan samm kako mi teče karijera. Istina, ostaje žal što nisam bio učesnik Prvenstva Evrope za omladince u Litvaniji. Krivo mi je zbog toga, ali normalno je da u fubbalu imaš padove. Više gledam šta će biti sutra“.

Zanimljivo je da će se Degenek ponovo družiti sa Filipom Stojkovićem, čovekom sa kojim je delio svlačionicu u Minhenu.
„Lakše mi je što je Žule ovde. On mi je rekao šta nas ovde očekuje i koliko je veliki klub. Mnogo smo pričali, baš kao i sa Ugom i Davidom. Oni su mi o svemu pričali. Pohvali su grad, klub, navijače. Praktično, dilema nije ni postojala“, zaključio je Degenek.


tagovi

Miloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara