Nikola Stojiljković
Nikola Stojiljković

Degenek: Spremni smo i fizički i psihički; Stojiljković: Najvažnija u sezoni

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 14:54

Očekujem isti odnos snaga kao u Beogradu, od početka će biti tvrdo, poručio napadač crveno-belih

Nešto više od 24 sata preostalo je do Zvezdine najvažnije utakmice u sezoni. Mnogo toga zavisiće od okršaja u Trnavi. Ukoliko crveno-beli pobede, odnosno ukoliko prođu dalje, obezbediće grupnu fazu Lige Evrope i znatno rasterećenije nastaviti borbu za Ligu šampiona. U suprotnom...
"Očekuje nas najbitnija utakmica u ovoj sezoni, utakmica koja nam određuje da li ćemo igrati u Evropi. Svesni smo toga. Svima će nam mnogo značiti da pobedimo. Nadam se da ćemo imati i malo sreće. Što se tiče kvaliteta mislim da je na našoj strani, to smo pokazali i u prvoj utakmici. Samo da na vreme otvorimo protivnika... Spremni smo, većina igrača u prvenstvu nije igrala, pa pretpostavljam da smo i dovoljno sveži. Nemamo dugačak put, ne verujem da ćemo biti mnogo umorni", kazao je rekao je napadač Nikola Stojiljković koji veruje da će utakmica podsećati na onu u Beogradu.

"Očekujem isti odnos snaga kao u Beogradu, od početka će biti tvrdo. Ako postignemo jedan gol u prvom poluvremenu, mnogo toga će se promeniti i utakmica će se otvoriti". 

Izabrane vesti

Miloš Degenek slaže se sa saigračem iz navale i podvlači da neće biti kalkulacija, da Zvezda ide na trijumf.
"Spremni smo i fizički i psihički, znamo šta treba da uradimo. Idemo na pobedu i očekujemo da se plasiramo u četvrto kolo. Očekujemo sličnu igru sa njihove strane. Mi ćemo da se organizujemo i da damo sve od sebe", poručio je australijski reprezentativac. 

Foto: MN Press


tagovi

Miloš DegenekNikola StojiljkovićLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara