Degenek u paklu saudijskog derbija: Lete flaše i cipele, a on poručuje - dajte još!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.02.19. | 12:02

Reprezentativac Australije tokom utakmice je vodio žestoke bitke sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Prijovićem, a na kraju je ušao i u klinč sa domaćom publikom

Al Hilal je slavio u derbiju protiv Al Itihada (2:0) i dodatno se učvrstio na tabeli saudijske Pro lige, a jedan od glavnih aktera utakmice u Džedi bio je i bivši prvotimac Crvene zvezde Miloš Degenek.

Reprezentativac Australije tokom utakmice je vodio žestoke bitke sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Prijovićem, a na kraju je ušao i u klinč sa domaćom publikom. U trenutku dok se nalazio pokraj aut-linije počele su da lete flaše i cipele sa tribina, ali se on nije sklonio, već se okrenuo prema publici i počeo da maše rukama ka njoj, što ju je još više ražestilo. Na kraju je reagovao i glavni arbitar, koji ga je povukao nazad u teren.

Izabrane vesti

Domaća publika i te kako ima razloga za nezadovoljstvo, pošto je Al Itihad ostao u zoni ispadanja, sa samo tri boda više od poslednjeplasiranog Ohoda, odnosno čak osam manje od prvog tima koji je u sigurnoj luci. Utakmicu na Kralj Abdulah stadionu gosti su prelomili u poslednjih pola sata, golovima Bafetimbija Gomisa i Salema Al Davsarija.

Aleksandar Prijović i Miloš Degenek su proveli svih 90 minuta na terenu, a u gostujućem timu u poslednjih 25 minuta na terenu se našao i Sebastijan Đovinko. Al Hilal čvrstim koracima grabi ka šampionskoj tituli, pošto ima devfet bodova više od drugoplasiranog Al Nasra.

Foto: Tviter


tagovi

Miloš DegenekAl HilalAl Itihad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara