Degenekov komentar: Nekome su šili glavu, nekome je nos iskrivljen, ginuli smo!

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.08.18. | 08:51

"Meni su dva današnja gola bila dva najlepša gola na svetu", kaže štoper crveno-belih

Ostavio je Miloš Degenek jako dobar utisak na terenu u dosadašnjem delu sezone u dresu Crvene zvezde, ali je oduševio i ponašanjem van terena. Svojom iskrenošću u izjavama već je privukao pažnju, a kao i posle prvog meča, Degenek je opet imao zanimljiv način da opiše dešavanja na terenu.

Spartak je opet bio prilično grub.
"Rekao sam i pre utakmice da će pobediti onaj ko poslednji ostane na nogama. Borili smo se, ginuli smo, mogla je i hitna da nas odveze sa terena, nije nam bitno, uradili smo ono što smo hteli. Nekome su šili glavu, nekome je nos iskrivljen, ali vredelo je! Idemo korak po korak, najpre Kruševac, a onda i da u utorak pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Spremni smo, i ne samo to, ovde je bila prisutna velika želja da jedan drugome pomognemo. Kada jedan leži na zemlji, drugi gine da pomogne, mi smo kao velika porodica. Više vremena maltene provedemo zajedno na treninzima i u karantinu nego što provedemo sa našim porodicama. Uradili smo ovo za porodice, i za celu zemlju i sve navijače Crvene zvezde", rekao je Degenek.

Izabrane vesti

Prokomentarisao je na zanimljiv način i golove koje su postigli njegovi saigrači.
"Meni su dva današnja gola bila dva najlepša gola na svetu. Primili smo jedan, ali gledaćemo ova dva koja smo dali. Obezbedili smo Evropu drugu godinu zaredom. Prošle godine nisam bio tu, a ove ću dati sve od sebe".

Zvezda je imala veliku podršku svojih navijača u Trnavi.
"Hvala svim navijačima koji su nas podržali u Slovačkoj. Bilo je fenomenalno, kao da je ceo stadion bio naš. Preuzeli su atmosferu, mislim da domaća publika ovo nije videla u životu. Isplatio im se put u Slovačku, daće Bog da im se isplati i put u Austriju", rekao je Degenek.

Zvezda prvi meč protiv Salcburga igra u Beogradu, 21. avgusta od 20.45. Ulog je Liga šampiona.

Foto: Crvenazvezdafk


tagovi

Miloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara