Dejvid Maršal: Samo sam se molio da sudija ne ponovi poslednji penal

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.20. | 01:28

Škotski golman iskren

Srbi u očaju, Škoti – slave. Posebno Dejvida Maršala, golmana koji je izrastao u junaka utakmice kada je odbranio penal Aleksandra Mitrović u petoj seriji.

Izabrane vesti

Da smo izgubili, pocepalo bi nas. Ali momci su bili sjajni. Dali su poslednjih 10 penala (ako se računa i Izrael, prim. aut.). Pod takvim pritiskom sve pogoditi... Ovako je najlepše”, rekao je Maršal na konferenciji za novinare posle meča.

Istina, bilo je malo sumnji i posle te odbrane, jer sudijska trojka je proveravala da li je Maršal pre vremena izašao sa linije..

Samo sam se molio da ne ponovi penal. Momci nisu bili ni svesni da se penal proverava. Malo sumnje je bilo”.

Kad je sudija na kraju potvrdio da je gol.

Čudan osećaj, tup. Mnogo dugo vremena je prošlo od našeg poslednjeg Eura. Ne sećam se koliko turnira smo gledali bez nas. Vrlo emotivan trenutak za sve nas”.

O samoj utakmici..

Više nego zasluženo. Da smo dali drugi gol, komforno bismo dobili. Ovako, mogli smo da očekujemo da će Srbija da se vrati. Tajming kod našeg primljenog je gola strašan. Odmah smo pričali. Selektor je govorio, Robertson isto. Prvih pet minuta produžetka se činilo da će se nastaviti njihov pritisak, ali posle toga smo kontrolisali utakmicu. Kažem, zasluženo ako gledamo celu utakmicu”.


tagovi

reprezentacija škotske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara