Delibašić napustio Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.05.18. | 09:54

Prema pisanju Sportskog žurnala nekadašnji golgeter crno-belih u poslednje vreme nije bio najsrećniji funkcionisanjem kluba, sa kojima je za dve godine osvojio tri trofeja

Nekadašnji napadač Partizana i jedan od najbližih saradnika Miroslava Đukića, Andrija Delibašić, napustio je crno-bele i vraća se u rodni Nikšič, gde će se posvetiti samostalnoj trenerskoj karijeri i biti znatno više uz porodicu.

Prema pisanju Sportskog žurnala, Delibašić u poslednje vreme nije bio najsrećniji funkcionisanjem crno-belih, sa kojima je za dve godine osvojio tri trofeja. Takođe, Delibašić je bio omiljena ličnost u svlačionici crno-belih.

Izabrane vesti

Pre Đukića, Delibašić je usko sarađivao sa Markom Nikolićem, a smatra se i jednim od najzaslužnijih za tadašnje funcionisanje i golgeterski učinak Uroša Đurđevića i Leonarda, sa kojima je intenzivno radio na realizaciji.

Delibašić je odnedavno vlasnik trenerske A licence, a kao igrač je ponikao u Sutjesci, odakle je sa samo 15 godina došao u podmladak Partizana, potom sa velikim uspehom nastupao i za prvi tim crno-belih. Karijeru je završio u Sutjesci 2015. godine, nakon višegodišnjeg staža u španskom fudbalu.

Foto: MN press


tagovi

Andrija Delibašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara