Delije će, ipak, navijati: Žurka ispred juga!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.08.18. | 12:35

Postavlja se video bim, Delije uputile zvaničan poziv

Pesma Delija ipak će večeras odjekivati crveno-belom stranom Topčiderskog brda. Zbog kazne UEFA fudbaleri Crvene zvezde neće moći da računaju na podršku 50.000 ljudi tokom sudara sa Salcburgom, ali u neposrednoj blizi Marakane biće postavljen video bim.

Tačnije, Delije će organizovano navijati sa terena omladinske škole. Već su o tome obavestili javnost i pozvali navijače da dođu u što većem broju, kako bi Vujadin Savić i družina osetili podršku kao na poslednjem treningu.
Delije, danas od 20 časova se skupljamo iza pomoćnih terena na jugu (između terena omladinske škole i pumpe), odakle ćemo zajedno da gledamo utakmicu na video bimu. Takođe, to mesto je svega 200 metara od stadiona, i ako nas bude kao juče na treningu pružićemo podršku igračima. Čuće nas. Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo da pomognemo fudbalerima, ali masovnim dolaskom iza terena na jugu – možemo. Zato pozivamo ceo Beograd i unutrašnjost da dođu. I da se svi čujemo kao da smo na stadionu. Vrlo bitno je istaći da naš boravak tamo ima istu težinu kao da smo na stadionu. Večeras nećemo da koristimo pirotehniku i vodićemo računa da večeras najbitnija stavka bude koliko ćemo se čuti. Oprezno, jer se ovo tretira kao da smo na stadionu. Vidimo se večeras da pomognemo koliko god možemo. Kada Delije, ako ne sad?“, piše u saopštenju navijačke grupe Delije Sever.

Izabrane vesti

(Foto Star Sport)

 

 


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara