Delije u transu: Pavkov's on fire (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.11.18. | 22:35

Detalji po završetku utakmice

I bi što biti ne može i bi borba neprestana i bi pobeda nad Liverpulom!

Crvena zvezda je u strahovitom naletu inspiracije ispisala verovatno i najveću pobedu postbarijevske ere, a čovek čije ime ne prestaje da odzvanja je - Milan Pavkov! Dvostruki strelac istorijske pobede nad Liverpulom uradio je nešto što će se pamtiti i prepričavati decenijama, a ona golčina sa preko 25 metara biće svrstana u video galeriju najlepših golova ikada viđenih na stadionu Rajko Mitić. Upravo zbog svega toga i ne treba da čudi što je heroj podviga u Salcburgu zaslužio ono što godinama nije nijedan fudbaler u crveno-beloj opremi: Da mu krcate tribine skandiraju ime i u transu pevaju pesme o njegovom nesvakidašnjem poduhvatu. 

Izabrane vesti

Koliko je Milan Pavkov zapravo oduševio govore i detalji snimljeni posle utakmice, kada je nekoliko hiljada navijača sa severne tribine uglas zapevalo: "Pavkov's on fire"!

Svašta je u svojoj karijeri proživeo Milan Pavkov, ali je od večeras ušao u istoriju i tu će ostati zauvek. A, ovaj perfomans navijača i saigrača će samo još više ulepšati ove nezaboravne trenutke...

Foto: Star Sport


tagovi

Milan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara