Komentari na vest

Deluje ludo: Šerif Endijaje u istoriji srpskog fudbala

S

Strelac +

pre 12 dana

Strasno,covek je promasio profesiju a dao tri gola za redom partizanu?!?!
L

Lijevi bejab

pre 13 dana

Abdul Baba Rahman Levi bek ekstra !!
S

SRETEN ŽUJKOVIĆ.

pre 14 dana

Poštovani Darjane , da ti kažem kratko i jasno: ŠERIF NIJE DRUGOLIGAŠKI IGRAČ, ŠERIF JE TREĆELIGAŠKI IGRAČ.
m

milo123

pre 14 dana

Ja pola godine pričam da je Šerif odličan alat ako je majstor dobar. Trener mora da prilagodi igru tako da istakne njegove pozitivne strane, a zamasikra loše. Očigledno je da Šerif nije igrač plemenitih karakteristika, isto kao što očigledno da je jak ko vo i da je kao takav bio odlično rešenje u LS. Samo kad je Šerif bio na terenu odbrana je mogla malo da odahne. Realizacija mu je očajna nažalost, ali dobra stvar je da se to može popraviti. Dobro je što ulazi uopšte u šanse. Nerealni Zvezdaši žele Drogbu, pa pljuju Šerifa, ali kakve smo sve krševe u napadu imali zadnjih 10+ god, on i jeste Drogba.
h

halo

pre 14 dana

Moglo bi se popraviti da je neiskusan momak od 19-20 godina, ovako sa 28 i celom karijerom već iza sebe katastrofalne realizacije u ispodprosečnim ligama, ubeđivanje da će biti bolje je zamlaćivanje za plitkoumne.
R

Realno istina

pre 14 dana

Nije bas jednostavno. Ali vec u srijedu moze da nas obraduje i nadajmo se da hoce.
M

Milo123

pre 14 dana

@halo: kako si započeo komentar očekivao sam da Šerif ima jedno 6o godina. Kako se ne može popraviti prijatelju? Vežba svaki dan, i sve može da se popravi! Sve može da se dovede do savršenstva samo ako ponavljaš dovoljan broj puta.
h

halo

pre 14 dana

Karijeru je izgradio u Hrvatskoj, Kini i Srbiji baš zato što vežba svaki dan :)))
h

halo

pre 14 dana

Hvala Bogu on je karijeru napravio po Gorici, Čing ding dongu i sad kao najskuplji promašaj Zvezde u istoriji zato što vežba svaki dan :)))
9

98765

pre 14 dana

on je jedino koristan terzinoj kalkulaciji
S

Salesman

pre 14 dana

Neverovatno smotan igrac. Kostace nas opwt u Evropi ako ga zadrze. 9/10 stvari napravi lose ali onda nekako umulja gol. Nedovoljno dobar i tacka.
N

NOVOSTI!!!!

pre 14 dana

Podhitno rekonstrunkcija zadnje linije i novi napadac! Napad :Olayinka (novispic) Pierrot Bukari sredina: Ivanic/Katai Hwang Stamenic Odbrana: Mihailo Ristic Srdjan Babic Vanja Drkusic Adam Marusic Golman Glazer(ako ga prodaju treba dovesti Vladana Kovacevica)
с

само што

pre 14 dana

Букари одлази и то за лепу лову
N

Nenad1246

pre 13 dana

Bo vas Pirot vola ne može da pogodi. Jeste Ristić je lud da se vraća.
k

kaze pedantni strucnjak

pre 14 dana

da je partizan imao 4 suta u gol na utakmici...jeste ali u prvih 5 minuta utakmice! a i da je imao 4 šuta da li to znaci da je u redu da sudija citavu utakmicu navlaci za zvezdu i priznaje gol nakon faula nad Svetom?! da vam nije sudije, saveza, predsednika drzave kao najskuplji tim u istoriji sporta istocne evrope ne biste jednu znacajnu utakmicu pobedili. 0 nula pobeda evropa, 0 nula pobeda derbi protiv okupiranog Partizana, bez uprave i sa 5 puta jeftinijim sastavom. Tako da je sutra u srpskom drustvu na sportskom terenu pokazano stanje drustva , to vec gledamo kroz stanje na Kosovu, kroz emisije i tekstove o smrti male Danke i slicno... i svi mirno sudelujemo u tom ludilu...nazost
И

Искрено...

pre 14 dana

...ова утакмица је заиста показала стање у нашем друштву. Уместо да се пише о рекорди Шерифа, ми се бавимо вашим кукумавчењем. Тако смо се и после купа у кошарци бавили неким небитним стварима уместо да се бавимо тиме да је Сферопулос за пар месеци освојио прву трофеј.
3

3:2 za nas

pre 14 dana

Ćao vidimo se u sredu.
L

Lažna avangarda

pre 14 dana

Apsolutno tačno...... Da nema saveza , sudija , lebdećeg..... vaše malo javno komunalno preduzeće bi sada igralo u plej-autu .... 👍
R

Realno istina

pre 14 dana

To je proslost. Nauci se da kad se odsvira kraj utakmice da nema vise igre. Tako je i u Evropi koju pominjes i koja je veci raspad od nas.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Pa bio bi problem da je faula bilo ali faula nije bilo jer je pao sam.
G

GOROSTAS

pre 14 dana

Norćeland Partizani 5:0, Mančester Siti Zvezda 3:1 Partizan Norćeland 0:1 Zvezda Mančester Siti 2:3. Preveljiki si Partizane!
N

Nekac035

pre 14 dana

Ako ovo drvo bude prvi napadac u kvalifikacijama za evropu. Mi smo ga najebali. Nema sta da trazimo tamo.
P

Pixy

pre 14 dana

Vezara. Kulibali, La Para, Tomane, Falko, Orlandić, Krstović, idemo dalje...
в

види

pre 14 dana

Орландић је ван ове свите,дошао кад нико није хтео и увек давао све од себе.
k

kVAR SRBIJA

pre 14 dana

ŠTA TI JE SRBIJA...KAD SUDIJA BUKVALNO OD OVOG ŠERIFA NAPRAVI RONALDA...ČOVEK DRVO NEVIDJENO, AL SAD ISPADE MAJSTOR FUDBALA.
N

NorĆeland

pre 14 dana

Majstori fudbala.
R

Realno istina

pre 14 dana

Tavamba???? Klasa sto li.
G

Gostyyy

pre 14 dana

Endiaje uopste nije los napadac. Moze da bude bolji, pre svega u zavrsnici, ali je jako koristan, pozrtvovan, timski igrac, a polako ali sigurno popravlja i saldo golova. Ali, da je bolji finiser, sa ovim nacinom igre, ne bi nam bio dostupan jer bi igrao u ligama petice. I to je nesto sto moramo da prihvatimo, kod nas mogu da igraju samo igraci sa manama.
G

Gorostas

pre 14 dana

Ponovo nismo Prisli do crkve da se krstimo VEC botujemo iz kaficu za pare da bi imali za letovanje
V

Vi crkve niste

pre 14 dana

videli,ali Tiranu jeste.
G

Gorostss

pre 14 dana

Pa video sam Tiranu, kad sam išao na more, mnogo je lepo, mnogo su dobri ljudi, bolji nego raseljeni sa Kosova i Metohije, plus su oduševljeni sto nisam krsten i sto nemam slabu

Defense

pre 14 dana

Ma neverovatno Partizan koji tim nije dao 2 gola primio vise golova u prvih 30 kola nego prosle sezone u svih 37 kola ni Zvezdina odbrana nije bila mnogo bolja veci deo sezone ali je ovde prica o neverovatnom strelcu za istoriju placenom 5,6 miliona u vrednosti nekih timova u ovoj ligi.
Z

Zvlat BGvGost7788

pre 14 dana

@Gost7788 – Ako postoji krivična odgovornost u fudbalu, onda onaj zahvat ovog imitatora fudbalera, zvanog Nedaje, je za procesuiranje! Ali, strukture u Partizanu nisu toliko napredne u shvatanjima, kao ovi iz Zvezde, a to se vidi kao iz aviona! To se prvo vidi po tome da Partizan ništa ne radi na opismenjavanju svoje publike, pa ovi uzvikuje svakakve skarednosti na račun Oskara. Za razliku od navijača Partizana, to se ne može desiti sa Delijama, koje su jako kulturne i napredne u svojim nastupima za vreme utakmice, kada ne uzimaju u usta Oskara. Eto, to je samo jedna sitnica koja opredeljuje ove napredne sudije da budu tolerantnije prema Zvezdi!
л

лепо

pre 14 dana

је кад се толико тешиш и мислиш да си у праву,него,што то онда и у кошарци не практикујете?
O

Opet

pre 14 dana

sudije,pa dokle bre više pobogu Grobari? Shvatite da je bolji tim i ovoga puta pobedio.
1

123454321

pre 14 dana

Šerifu fali pored njega još jedan napadač...možda bi Miloje posle derbija u srijedu trebao u narednim utakmicama da ga upari sa Krasoom, i ne znam ali bih ja pokušao da igram 3-5-2...po profilima igrača mislim da imamo igrače da tu formaciju iznesu dobro...Glazer-štoperi: desno: Spajić,centralni: Dragović, lijevi: Djiga-Bukari( desni kombo bek/krilo). defanzivni vezni: Mijailović/Stanemic, centralni: Hvang/Kanga, ofanzivni vezni(iza napadača: Ivanić,lijevi kombo bek/krilo: Onjailka- napadači: Kraso i NDijaj...uz izmjene(Kataji, Šljivić, Sremčević)...mogao bi to da proba u ovih 6 utakmica do kraja, da vidimo što bi mogli dobiti iz toga
N

Nenad1246@123454321

pre 14 dana

@123454321 - vidi se da si čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno! A, najbolja ti je ova ideja sa ovako projektovanim sastavom Zvezde! Međutim, nisam siguran da li su te obavestili da smo sa tim timom osvojili 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ?!
Г

Гост Зрењанин

pre 14 dana

Код Милоја се Красо неће наиграти,као ниједан нападач или везни који не игра добро и дефанзиви.
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

“Deluje ludo: Šerif Endijaj u istoriji srpskog fudbala”! Zašto ludo, mislim da rečeni Nedaje i treba da uđe u anale srpskog fudbala, čak i pre njegovog slavnog prethodnika Kulibalija! Pa taj Nedaje je jedini imitator fudbalera, na celom svetu, koji je uspeo da se saplete preko lopte na samoj gol liniji! To je narativ za kultni strip-parodiju “Alan Ford”, ali svi epiteti koji se dodele Nedaje, se u isto vreme moraju dodeliti i sjajnoj ekipi iz Zvezdinog skautinga, drugovima Terziću i Mrkeli, ubitačnom tandemu, koji su se toliko namučila da dovedu ove imitatore fudbalera iza Afrike, kao Nedaje, Olanjiku, Krasoa, Đigu, Brukarija i ostale bakrače! I što je interesantno, nisu mnogo para proćerdali na njih, svega nekoliko desetina miliona evrića! Podrška za ovaj rasipnički tandem, veoma napredne drugove Terzića i Mrkelu!
П

Па...

pre 14 dana

...ако је промашај, како је дао три гола у дербију? Што то није урадио рецимо Александар Митровић?
a

ajde

pre 14 dana

placi bre
M

Monteroo

pre 14 dana

Verovatno kasno poceo da trenira...jer motorika nula,da se zagradi ne zna,visok jak ali skoci bzvz prerano uvek pod loptu,sut glavom katastrofa samo postavi glavu,sut s obe noge udari iz sve snage tehnika nulta,mijailovic mu vrati onu povratnu cista lopta mesto unutrasnjom u bilizi ugao on je grune van stadiona....uvek pogresan izbor udarca.... Kod gola sveta steta mu uzeo loptu,zagradio i onda glumio ludilo i bacio se na glavu...to je lepo zavrsio skolski...ostalo... katastrofa...

Aleksandar Trajkovic

pre 14 dana

I promasio 289 sansi sa tim da kad trci kontru nezna gde bije, hajde molim vas. Svaki osrednji tim ce da peva kad nam bude igrao u napadu. Nama treba 3 x bolji napadac.
m

molim?

pre 14 dana

Čovek igra onoliko koliko zna. U nekim segmentima igre je dobar, u nekima je loš. Svakako bi morao da poradi na realizaciji iz peterca, i glavom i nogom. Sada ulazi u šanse, ali mora da popravi realizaciju. Sa druge strane, kada je imao loptu u nogama na levoj strani, da otvori kontru, nije znao šta će sa njom. Samo neka popravi realizaciju, i sve super.
d

d.g.

pre 14 dana

On nije ni za ovu našu ligu. Juče prvo poluvreme čovek non stop u ofsajdu. U igri ne učestvuje. Iritirao je kompletnu zvezdinu publiku.
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Visi ko čirak u ofsajdu sve vreme ko i onaj nesretni Bukari,nesnadjeno trapav i spor.Iz peterca 4-5 zicera promašio ladno i beznadezan slučaj od cca 5 miliona €!!!Poternica & co doveli šifonjer iz Turske u Zvezdu!!!Cirkus i bruka
d

dajeee

pre 14 dana

i u sredu 100 % da vidimo kolka je kvota da se singliraaa 😁
D

Drvo

pre 14 dana

Nije neki znalac, ali fizikalije vrhunske. Mali Marković se odbio od njega ko ping pong loptica o zid, podsetilo na onaj derbi kad je debitovao Uroš Ćosić pa ga crnac iz Partizana otresao ko slinu.
G

Gost7788

pre 14 dana

Odbio od njega? Da li si ti slep. Ono je čist faul. Pa nemamo svi mi oči Pavla Ilića i Zvezdana Terzića. Gledali smo snimak. Ali tako je to u državi Srbiji kada se naredi ko mora da pobedi i ko mora da bude šampion.
c

cccc

pre 14 dana

zbog njega zvezda mora da igra sa dva spica.tj sa ndiajeom i kataijem za sada.pored njega mora neko ko ume da postigne gol.za ovu zvezdu formacija 3 5 2 izmisljena jer mi bekove nemamo i ova uprava je nesposobna da iste nadje.sa 3 pozadi mozes da zamaskiras te nedostatke jer su nam krila brza.
Z

Zvezda 91

pre 14 dana

Gost, neznalica si ali mnogo velika.
E

Ej ljudi

pre 14 dana

Gledali smo svi i vidjeli kad je bezobrazni i nevaspitani markovic videci da gubi duel baca se pod noge kao u bazen! Eh ko vas nezna i na taj nacin da se izvucete vicuci drste lopova!
B

Bisko

pre 14 dana

Marković se Nije odbio o Šerifa nego se bacio čim je osetio kontakt očekujući da je sudija mislio da sudi košarkašku utakmicu
A

Anđus

pre 14 dana

Naturščik!
S

Salo.Slina

pre 14 dana

Brzo kod Jehove na seansu.
Z

Zvezda 91

pre 14 dana

Iskreno mrzeo sam ga mnogo na pocetku ali kako vreme odmice sve je bolji i bolji, realno gledano mnogo je korisniji za ostatak tima nego za sebe.
m

molim?

pre 14 dana

Kako si ga to mrzeo? Nije ti se dopadao kao igrač, njegov stil, učinak, nije ti bio omiljeni fudbaler, ali da nekog mrziš?
Z

Zvezda 91

pre 14 dana

Dobro pametnjakovicu, figurativno sam mislio. 😀
8

8

pre 14 dana

Nadamo se da će :Terzić , Mrkela , Marin ostatak struke u Zvezdi pa na kraju i Milojević dozvati pameti te da im glavni epitet pri dovođenju napadača biti njihova visina od 190 + cm ( Jovan Mijatović 179 cm izvuko Zvezdu jesenas sa tom visinom ) većda će im prioritet biti prvenstveno golgeterski učihak kroz karijeru te njihova tehnika PEDIGRE (dosta nam je afrikanaca ) snalažljivost i pokretljivost . PROŠLO JE VREME ŽIGIĆA I BUNARENJE VISOKIM LOPTAMA danas je bitan presing koji napadač može da ostvari na zadnju liniju i njihova brzina . TOLIKO ZA SAD
R

Repac Plandište

pre 14 dana

Serif zvani boc partizani prc. Sa ovim su se složili. ..
C

Comi81

pre 14 dana

3 gola iz 33 šanse🤣
s

samo

pre 14 dana

Mani me onih sto ne udju ni u jednu sansu.
@

@comi81

pre 14 dana

To vise govori o Partizanu
T

TO TO TO

pre 14 dana

ŠERIFE OSTANI, ŠERIFE OSTANI !!!
M

Mujagic

pre 14 dana

E ovo je vrhunac komedije zvane srpski fudbal i derbi…
E

Etooo

pre 14 dana

Ndijaje nije dao vise golova jer su bukari i ivanic i ostali svi sebicni.
r

req

pre 14 dana

Bravo onaj bugati samo gleda sebe i pod da doda nekome npr juce 3x je mogao da doda al nece mica ista prica
B

BokiUSA

pre 14 dana

Golove Partizanu je dao I Tutoric pa nije postao Bekenbauer. Ovaj decko nije za Spica CZ. I ovde se forsira do ludila nebili se utrapio nekome na kraju sezone. Ipak je puno data za njega (ako je istina)
B

Burek

pre 14 dana

Koliko znam, Tutorić je dao samo jedan gol na derbijima. Šerif je ipak nanizao tri, pritom ovaj juče je bio baš lep, prema tome napredovao je dosta u odnosu na jesen, ne možemo grešiti dušu
a

alal

pre 14 dana

Covek je dosao za dzabe, a predstavljen kao pojacanje od 4.5 miliona. Provereno ti kazem. Poz
B

BokiUSA

pre 14 dana

Jeste Tutoric dao jedan poenta je da nije postao Bekenbauer posle tog gola. Ovaj je bolji nego sa pocetka mandata ali ko zna kako bi neko drugi odigrao tu da je toliko forsiran. A za ovoga sto kaze za dzabe da pitam jel to lazu u Turskoj ili samo kod nas.
N

Novo ime

pre 14 dana

Serif franjevce Nabadaje
A

ApsolutnoJa

pre 14 dana

Dokle ce trajati omalozavanje ovog napadaca? Ima itekakav uticaj na ostale segmente u napadu samo to strucnjaci ne vide vec gledaju samo kako da poniste sve ono dobro sto uradi na terenu. Gradja, cuvanje lopte, otvaranje prostora saigracima, predaja lopte, dobra zavrsnica, jedino mu tehnika slaba strana.
S

Salis li se

pre 14 dana

Ili si ozbiljan?! Dobra zavrsnica??? Coveku svaku utakmicu treba po 3, 4 100% sanse da bi dao gol. O kakvom kretanju ti pricas?! Poslednja dca derbija iole ozbiljniji napadac bi dao ovakvom Partizanu 4,5 golova. Tehniku mu tek necu komentarisati. Za milion godisnje, premalo. Toliko
V

Vikomb

pre 14 dana

Kod nas ljudi ne znaju pravila fudbala, a ne sta koja pozicija nosi.
G

Gost X

pre 14 dana

Bravo Mocarte! Samo ga hvalite i pisite o njemu pa da ga uvaljamo tokom leta negde i vratimo makar deo para ulozenih u njega. Treba nam novi spic za LS.
П

Па...

pre 14 dana

...ако је Дијара са 3 гола "убица Цигана" ред је да Шериф буде "убица пургера". Зар не?
U

Urgija

pre 14 dana

Hoćemo Šerifa, Šerifa "ubicu" grobara... Pesma je inspirisana sa grobarskim tzv. ubicom. dijarom.
S

Statistika

pre 14 dana

Dijara je dao 5 golova a ne 3 (ukupno računajući i kup susrete).
Е

Едијаје је

pre 14 dana

пањина!
D

DS1989

pre 14 dana

Serif bi bio mnogo opasniji da Zvezda ima dva krstena beka koja probijaju i ubacuju loptu konstantno u sesnesterac. Inace bez dileme najbolji igeaci Zvezde su Hvan i Bukari. Bukari nas sve nervira ali on sve i radi. Asistencija za 2 2 penal nad njim za 3 2 sta vise da pricamo
m

madmix

pre 14 dana

slažem se za bukarija,brza,sebičan,loša završnica ali jedini i još jednom jedini,koji stalno ide napred i pokušava 1na 1
A

Alex20

pre 14 dana

Da da sve radi,i masi 10 zicera u 3 derbija,u poslednja dva derbija masi pri neresenom rezultatu gde bi posle po svakoj prilici unistili taj muceni i posteni partizai.
т

тако је

pre 14 dana

то и ја говорим,нема ко да му упути центаршут,кад смо заробљени да играмо већ колико сезона без добрих бекова.
D

Deki maky

pre 14 dana

Sta ce Zvezdi ovakva pobeda sa 2 penala I igrom bez plana,kako samo Miloje ume..???? NEdaje I da da jos gol u narednom derbiju nije igrac za top nivo. Toliko promasaja,njega I Bukarija ,nije viđeno,dati posto zasto na leto,ako ih iko hoce.
1

1989.

pre 14 dana

Свака част Шерифу, одличан играч. Да ли је паметно ослонити се само на њега у Европи вероватно да није, треба довести још једног топ шпица поред њега али дечко гризе на сваку лопту, врши енормни пресинг који је итекако битан и зато му се то све враћа. Било му је потребно самопоуздање и у потпуности враћа Милојевићу поверење партијама
M

Maestro

pre 14 dana

Ovo je sustina Zvezdinih problema ima previse igraca koji su ok za nasu ligu ali mnogo tanki za Evropu(Spajic,Djiga,Kraso,Serif,Kanga,Mijailovic,Stamenic.....),osim Glazera,Hvanga ovde nema igraca za top nivo,Bukari ima samo top brzinu koju nedovoljno koristi...
Ш

Шкабо

pre 14 dana

И даље је лошији нападач од Красоа. Да је Красо имао онолико шанси дао би више голова.
h

halo

pre 14 dana

Zanimljivo Nedaje je tek juče prestigao Krasoa po golovima, iako je Kraso od oktobra efektivno zakovan na klupi, dok je Nedaje osim mesec dva što ga je Mijatović izbacio iz ekipe sve vreme startni špic :D
1

1989.

pre 14 dana

Ендиај са разлогом улази у ове шансе (својим кретањем, отварањима) Красо је добар играч али у оваквим утакмицама он не би ушао ни у приближно овакве шансе да игра као једини шпиц.
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Tacno, ali u ovakvoj postavci, Kraso ne bi dobio nijedan vazdušni duel, nijednu loptu ledjima ne bi sacuvao i ne bi usao ni u pola od ovih sansi. Kraso ima ozbiljan talenat, ali nije igrac za nase tlo, prilično je nezainteresovan, hladan i bez pozakivanja emocija. Idealan za neku sredinu gde se ne gine za svako bod...
s

srednje ime

pre 14 dana

Šerif Grobljudaje Nedaje
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Kakvi su ovo tekstovi za pljeskavicu i kokakolu?!Dao gol posle faula i vi ga jos hvalite?!
О

Опуштено...

pre 14 dana

... биће и неки текст како је Жоц освојио у Турској пре 15 година, да се смирите после оног синоћ.
4

456

pre 14 dana

Kako je profi bocnuo haha hejteri na kolenima
T

Tuneki

pre 14 dana

Trener Vlada hvali Tsc iz Backe "Palanke" Nerviraju ga prozivke predsedniku i uvodi hrabro pri kraju meca mlado "dete" Krasoa
P

Pjer Karden

pre 14 dana

Lokomotiva Plovdiv je njegov nivo u kvalifikacijama za LŠ ćete videti u kakvim deluzijama živite vi koji podržavate ovo rasulo u klubu,ispašćemo odmah u prvom kolu,sreća pa je LE zagarantovana inače kroz kvalifikacije ni mi niti bilo koji drugi naš klub ne može da se kvalifikuje za grupnu fazu.
e

e

pre 14 dana

Ne postoji tim koji u kvalifikacijama ima kvalitet da izbaci Zvezdu.Grupa je vec nesto drugo.
c

ccs

pre 14 dana

i u sredu ce Serif da ih puni ahahajaaaa
h

halo

pre 14 dana

Jedino ludilo je da nema 10 golova u 3 derbija koliko je šansi imao. Boaći, Hugo, Dijara da se ovoliko prilika po derbijima imali, svi bi po 20 golova imali.
P

Prti

pre 14 dana

Treba znati i u sansu uci a ovja ima vrhunsko kretanje. Jedini mu je realizacija 0. On i Bukari sa 50% boljom realizacijom lagano bi biliu ligama petice. Posto nemaju i nece imati, iste nece videti...
h

halo

pre 14 dana

Ulaženje u šanse ne znači ništa ako realizuje jednu u deset od tih šansi, to nije napadač, to je dileja. Zamisli štopera koji u deset pokušaja startova uspešno odradi jedan, golmana koji od deset mogućih odbrana napravi samo jednu, veznjaka kom je od deset pasova jedan uspešan, bili bi ismejani sa terena.
P

Prti

pre 14 dana

Nije isto. Ne mozes porediti odbranu ili start stopera sa 100% sansom jednostavno to ti je poredjenje babe i zabe...
M

Mitrandir

pre 14 dana

On i Bukari ne umeju da daju gol i to su činjenice. Ndijae je prosečan napadač u rangu Dejana Lekića. I Lekić je dao valjda tri gola Barseloni pa je i dalje bio prosečan igrač.
Z

Zvezdas!

pre 14 dana

Moze on jos 200 golova da da , ovi botovi ce i dalje da ga pljuju kao sto su pljuvali Pesica, Stankovica Borjana, Svakog ko je dao puno Zvezdi , to je postala jedna bolest medju zvezdasima, Ti "realni zvezdasi" koji su ustvari latentni grobari zato grobara na instagramu i svim drustvenim mrezama ima 95% 5% jer zvezdasa pravih ima svega 5% ostalo su lazni navijaci Zvezde koji zele propast zvezde u sebi da bi se uvukli avangardi
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Pa Pesica i treba pljuvati uvek jer je lako los covek i jako nadobudan igrac, Istripovan da ima karijeru kao Ibrahimovic pa da moze tako da se ponasa. Seti se kada je udario Dragovica ispod severa naprimer. Sto dalje takvi od Zvezde. A sto se tice Borjana treba mu ženu pljuvati koja se u sve i svasta mesa pa tako i u funkcionisanje kluba, startnu postavu i slicno.
h

halo

pre 14 dana

Ne mogu ti opisati koliku propast želim Zvezdi pljuvanjem špica koji u Superligi Srbije u uskoro maju mesecu još uvek ima jednocifren broj golova :D
9

95

pre 14 dana

Bravo! Velika istina! Treba zapamtiti ovaj komentar
R

Rođeni Delija

pre 14 dana

Dečko, očigledno si ili mlad, ili slabo poznaješ fudbal. Centarfor koji koristi svaku desetu šansu, koji se kreće kao da je prvi put stao na noge, koji ne osvoji ni jedan jedini vazdušni duel kada visoka lopta ide na njega, ne može da bude prvi špic Zvezde. Za njega je Pavkov izmislio fudbal. On može da igra za drugoligaša Turske, ili neki, ispod proseka, evropski tim, ali za Zvezdu nije. Procenat iskorišćenih šansi mu je koliki?
!

!!!

pre 14 dana

Taj Dragovic i Pesic su najbolji prijatelji lupetas
T

TD

pre 14 dana

Jeste li juce culi komentatora kad je rekao da je Derbi u Humskoj zavrsen bez pobednika?! Ne samo da smo tad mi pobedili, pobedili smo ih u sva tri Derbija ove sezone.
I

Ibububy

pre 14 dana

Sve važnije od baklje i 20% poseda.Posed ko FK Vršac! Miševiiiiii
J

Junker

pre 14 dana

Nekoliko je stvari neverovatno. Prvo da nasima treba 30+ sansi da bi postigli 2-3 gola. Drugo da ovaj trapavi Partizan postigne 6 golova u 3 derbija iz 7 suteva u okvir gola, a sem mozda Saldanje niko od njihovih nema mesta u nasih 11. Miloje opet po svome, skoro sam siguran da ce vratiti bar jednog od igraca iz prvog mandata (Zule Stojkovic), da ce Rodic ostati tu kao i Kanga, Katai, Ivanic, a vrlo moguce da ce juriti i Radonjica (ako on ne moze bolje naci). Dakle opet sve u krug, neki negledljiv fudbal, valjanje i pojavljivanje Terzica i Mrkele sa nekim supljim pricama. Tako se ne napreduje vec samo stagnira i vrti u krug.
o

pre 14 dana

ja to od sitija govorim
P

Podrska za Upravu

pre 14 dana

@Junker Nemas pojma o fudbalu,idi gledaj balet!
J

Junker

pre 14 dana

Nek ti znas sa sve podrskom. Zelim da jedan Terza udje u kucu.
K

K njbhbyby

pre 14 dana

Što se tiče Miloja, on je zatekaoovaj tim.Ne valja vam kad igra zatvoreno, ne valja kad ima posed...e do k....
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Ima da popijem gomilu minusa, ali ovaj decko je obican prosek a mogu slobodno reci u nekim situacijama i teska panjina. Treba mu 150 prilika da da gol. Ohiju je trebalo pola sata da zabije u svom prvom derbiju naprimer, Boaci im je skoro svaki derbi pravio haos, ali ovaj... Mislim ajde, napadnite me, ali ovaj lik ni ne izgleda kao profesionalni fudbaler.
m

mrva zemunac

pre 14 dana

problem je u tome što je sudijski standard u turskoj mnogo čudniji od našeg, vidiš kako konstantno pada ponekad i bez razloga, za to je dobijao faulove tada, kad bi naučio normalno fizički da igra možda bi i bilo nešto od njega (iako sad daje golove)
Z

Zvezdas!

pre 14 dana

Mogu da ga pljuju isti oni sto nisu hteli Vladana Milojevica za trenera to je jedna grupa laznih navijaca Zvezde koji vole Ohija vise nego svoju bracu, Ndije je odlican napadac. I nastavice da daje golove, Zacepice im pljuvacka usta
T

Tuga čemer jad

pre 14 dana

Ovaj ne bi napravio razliku ni u bugarskoj ligi, pa dobro u stvari mi sada i jesmo taj nivo, iako verovatno tripujemo da smo na nivou Češke, Grčke koje su 3 koplja iznad nas
J

J j jj u

pre 14 dana

Mi cemo u LS, gde ćete vi- vaša stvar!
G

G0RAN

pre 14 dana

Sremcevic(ne znam decka niti ga forsiram) bi juce na serifovom mestu dao makar 2 gola.
p

papapapa

pre 14 dana

Decko je promasio profesiju 38 minut ofsajdi 6-0 on sam bio 4 puta za vise od pola sata… Treba mu 17 prilika da postigne gol, sad kao pisu ima ulogu neku, falcineli za njega IZMISLIO fudbal…
r

reci nam

pre 14 dana

Koliko golova je falcineli dao u derbiju?
l

lol12

pre 14 dana

Pogledaj situaciju kod zicera Bukarija u 46. minutu kako je ustvari Serif otvorio prostor Buki tako sto je navukao igraca na sebe prilikom pasa za Bukarija.Skrenuo levo i navukao defanzivca na sebe.To su neke sitnice koje ipak pokazuju da razume igru.
C

Cirkus

pre 14 dana

Dovoljan dokaz koliko nam se raspao fudbal i domaći igrači. Ovaj indijanac je kao najbolji napadač, pored nekadašnjih domaćih napadača. Kapiram da nas čeka katastrofa u narednim godinama u reprezentaciji
I

Ibubyvtcrccr

pre 14 dana

Ti si indijanac!