Foto: Reuters
Foto: Reuters

Demanti iz Lila: Nismo u kontaktu sa Pari Sen Žermenom, imamo ponudu evropskog velikana za Sančesa

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.22. | 19:32

Olivije Leton pojasnio situaciju oko portugalskog veziste

U jeku glasina da je Renato Sančes na korak od Parka prinčeva, iz Lila stiže demanti – nismo u pregovorima sa Pari Sen Žermenom. Uprkos tome što brojni francuski mediji pišu kako bi Portugalac svakog dana mogao da postane novi fudbaler prvaka Francuske, predsednik Doga Olivije Leton tvrdi da na Pjer-Moro nije ni stigla ponuda Svetaca.

Dve sezone provedene u Lilu bile su dovoljne Renatu Sančesu da se vrati na pravi put. Uspeo je Portugalac da oživi karijeru, ostavi iza sebe period proveden u Bajernu i sada je spreman za novi iskorak. I ponovo će, kako stvari stoje, napraviti transfer u jedan od najvećih evropskih kluboba.

Izabrane vesti

Milan od početka 2022. godine radi na njegovom dolasku i u jednom trenutku bio je vrlo blizu da zaključi posao, ali se, nakon što je Luisa Kamposa postavio na mesto sportskog direktora, Pari Sen Žermen na inicijativu Portugalca uključio u trku za Sančesa.

Štaviše, francuski Futmerkato je ovog četvrtka plasirao vest da je vezni fudbaler Lila stigao u Pariz kako bi kompletirao transfer u Pari Sen Žermen, međutim, sa severa Francuske stižu drugačije vest, direktno iz grla predsednika Lila Olivijea Letona.

"Postoje igrači koji mogu da odu, ali i oni koji ne mogu. Neću ih imenovati danas, ali hoćemo da zadržimo takmičarsku ekipu. Renato je jedan od momaka koji ima još godinu dana ugovora. Do sada nismo bili u kontaktu sa Pari Sen Žermenom. Mnogo je glasina o ponudama, ali nismo dobili nijednu od Pari Sen Žermena", rekao je Leton na današnjoj konferenciji.

Predsednik Lila otkrio je takođe da je "jedan veliki evropski klub" dostavio ponudu za Renata - pretpostavlja se Milan - kao i da je Sančes još prošlog leta mogao da završi u Barseloni.

"Drugi klubovi su zainteresovani, među kojima je i jedan evropski velikan koji je poslao ponudu. Renato je mogao da ode u Barselonu prošlog leta pre nego što je povredio meniskus", zaključio je Leton.


tagovi

Renato Sančes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara