Derbi bez Nindže, ali se vraća Hrvat

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.12.18. | 19:36

Inter u skoro najjačem sastavu

Inter će se u sutrašnjem derbiju Juventusu suprostaviti bez jednog od najvećih pojačanja - Radže Najngolana.

Belgijanac nije uspeo da se na vreme oporavi od povrede zarađene u duelu Lige šampiona protiv Totenhema i nije na Spaletijvoj listi igrača za derbi. Pored njega, zbog povrede nema ni brazilskog beka Dalberta. Međutim, dobra vest za Nerazure je da se oporavio Šime Vrsaljko i da će konkurisati za tim. Nije siguran u startnih 11 pošto je Spaleti u dilemi da li da pruži šansu Vrsaljku ili Damborziju.

Izabrane vesti

Druga Spaletijeva dilema je da li u napadu da pruži šansu Politanu ili Keiti Baldeu. Obojica igraju dobro u poslednje vreme, s tim što je Senegalac u poslednje vreme češće menjao Perišića nego Politana. Ipak, teško da će obojica početi.

Što se Juventusa tiče, van stroja su Barzalji i Kedira, ali najveća Alegrijeva briga je Rodrigo Bentankur. Mladi urugvajski vezista igra u fantastičnoj formi u poslednje vreme i postao je ključni igrač Bjankonera na sredini terena. Međutim, i on ima lakšu povredu i tek na dan utakmice će se znati da li je spreman. Ako ne bude fit, u startnih 11 će ga zameniti Emre Džan. U napadu bi Dibala trebalo da dobije prednost u odnosu na Kvadrada i da čini ofanzivni trozubac sa Mandžukićem i Ronaldom.

(FOTO: reuters)


tagovi

Radža Najngolan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara