DERBI SPECIJAL: Gol iz slobodnjaka - kvota 8,00; sa penala - 4,70; Ben, Tavamba i Ožegović na 6,50

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.04.18. | 10:54

Kladionica MOZZART pripremila je specijalne igre za 157. večiti derbi...

Jedini imaju titulu na tacni. Drugi u malom mozgu podsećanje na slavodobitni finiš minule sezone. Neutralni – ako takvi postoje – nadaju se kvalitetnom fudbalu. Bez obzira što je važnost meča veća nego u prethodna dva okršaja, možda je red da nam Crvena zvezda i Partizan podare partiju za uživanje u 157. večitom derbiju (subota, 18.30, TV Arenasport 1).

Lider na tabeli ima čistu situaciju. Na njegovom kontu je šest bodova viška prenetih iz osnovnog dela prvenstva, ukoliko na premijeri plej-ofa uzme još tri stekao bi, praktično, nedostižnu prednost i mogao bi da obe ruke stavi na pehar. Crveno-belima „važi“ i remi, jer bi ih ostavio na bezbednoj udaljenosti od najbližeg pratioca, dok je za Parni valjak jedini izbor trijumf, kojim bi se u potpunosti vratio u trku i u preostalih šest kola priželjkivao bi dva kiksa najvećeg rivala, ali bi psihološka prednost bila na njegovoj strani.

Izabrane vesti

Oba tima su zabeležila po dve pobede posle povratka sa reprezentativne pauze. I to bez problema. Zvezda je bila ubedljiva u Lučanima (5:2) i pred svojim navijačima protiv Zemuna (3:1), dok je Partizan lako slavio i u Bačkoj Palanci (2:1) i nad Borcem (5:0). Goleade nagoveštavaju da bi su napadači oba tima raspoloženi pred najveću svetkovinu ovdašnjeg fudbala. Konkretno, Aleksandar Pešić je po prekidu posta dao tri gola za poslednjih 180 minuta, Ognjen Ožegović bio precizan pet puta na isto toliko minulih utakmica i njih dvojica trenutno predstavljaju glavne uzdanice svojih timova.

S druge strane, bliska prošlost opominje da se mreže ne tresu tako često. U poslednjih sedam okršaja večitih, samo jednom je probijena granica 3+. I to na početku lanjskog plej-ofa kad je Partizan slavljem na Marakani utabao put ka tituli (3:1). Pre i posle toga po tri puta mečevi su završavani u opsegu 0-2 gola, uključujući i finale Kupa Srbije završeno u korist crno-belih (1:0). Generalno, ekipa iz Humske uspešnija je u poslednja dve godine, u tom periodu ne zna za poraz od Zvezde (tri pobede, četiri remija), dok je Zvezda poslednje slavlje zabeležila još 27. marta 2016. i to u Humskoj (2:1).

Od prethodnog derbija sa Partizanom, tim Vladana Milojevića je dao gol na svakom superligaškom susretu kod kuće (11 utakmica, 32 pogotka), dok sastav Miroslava Đukića ove sezone bolje partije pruža u gostma i ako se kao graničnik uzme baš pomenuti avgustovski obračun, u međuvremenu je samo jednom van svog stadiona propustio da matira rivalskog golmana (24 precizna hica na 11 mečeva, uz podsećanje da je u Nišu izgubio 0:1).

Kladionica MOZZART kao po običaju za sve velike sportske događaje pripremi i SPECIJALE za klađenje. Tako je i ovoga puta. Na osnovnu ponudu imaćete priliku da tipujete na još 14 vrlo zanimljivih igara. A to su:

8511: Pešić daje gol i Zvezda pobeđuje
8512: Ben daje gol i Zvezda pobeđuje
8513: Radonjić daje gol i Zvezda pobeđuje
8514: Srnić daje gol i Zvezda pobeđuje
8515: Tavamba daje gol i Partizan pobeđuje
8516: Ožegović daje gol i Partizan pobeđuje
8517: Tošić daje gol i Partizan pobeđuje
8518: Janković daje gol i Partizan pobeđuje
8519: Gol direktno iz slobodnog udarca
8520: Gol glavom
8538: Gol iz penala
8539: Crveni karton na utakmici
8540: Het-trik na utakmici
8541: Rezervni igrač postiže gol na utakmici  


tagovi

Bet specijalsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara