Deset meseci me konstantno pitate zašto uvek Lukaku, zašto uvek Lukaku, zašto uvek Lukaku? E pa eto zašto

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 09:28

Portugalac je bio nezadovoljan igrom Marsijala i Rašforda posle poraza od Brajtona

Mančester Junajted je odigrao daleko ispod renomea kluba i poražen je na gostovanju Brajtonu rezultatom 1:0. Žoze Murinjo na ovoj utakmici zbog povreda nije mogao da računa na Romelua Lukakua i Aleksisa Sančeza. U napadačkoj liniji su se našli Markus Rašford i Antoni Marsijal, ali sam rezultat kaže da se nisu proslavili.

Zapravo, Murinjova reakcija posle meča je sve objasnila.

Izabrane vesti

Na neki način se Portugalac pravdao za ubacivanje Lukakua otpočetka sezone jer su ga mnogi kritikovali da mu i previše daje šansu.

Ovaj rezultat Murinjo je video kao šansu da objasni novinarima i javnosti da mu je to najbolji napadač.
"Deset meseci me pitate zašto uvek Lukaku, zašto Lukaku, zašto uvek Lukaku? Zašto taj igrač? E pa sada znate", rekao je Murinjo posle poraza od Brajtona.

Rašford i Marsijal su igrali dosta utakmica ove sezone, ali su obično ulazili sa klupe. Murinjo nije bio prezadovoljan njihovom igrom u nameri da Junajted zapečati drugu poziciju na tabeli.

Portugalac generalno nije zadovoljan pristupom i igrom svoje ekipe.
"Fudbal je bio fer prema momcima iz Brajtona. Imali su veliki cilj, pokazali su svoje i dali sve od sebe za njega. Nisam uspeo da ubedim svoje igrače da je drugo mesto veoma bitno za nas. Bila je jasna razlika u želji. Ako su moji igrači iskreni, a cenim da jesu, reći će vam koliko sam im dugo govorio tokom sedmice i pre utakmice, predvideo sam scenario", rekao je Murinjo.

Lukaku je igrao po 90 minuta na 30 utakmica u Premijer ligi ove sezone i postigao je 16 golova. Povredio je skočni zglob protiv Arsenala. I Sančez ima manju povredu, ali ih Murinjo očekuje da se vrate za finale FA Kupa protiv Čelsija 19. maja.

Očigledno će mu pomenuta dva igrača biti veoma bitna za finale sa Plavcima.

Foto: Action images


tagovi

Žoze MurinjoRomelu Lukaku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara