Đerar Deulofeu (©Reuters)
Đerar Deulofeu (©Reuters)

Deulofeu izvesno napušta Votford, Milan jedna od opcija

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 15:49

Španski fudbaler je tokom 2017. godine proveo šest meseci na San Siru...

Đerar Deulofeu traži novi klub – posle selidbe Votforda iz Premijer Lige u Čempionšip španski krilni napadač razmatra opcije za budućnost, a kao jedna od njih pominje se i Milan za koji je nastupao 2017. kao pozajmljeni igrač Evertona.

Izabrane vesti

“Milan je opcija za budućnost. Proveo sam fantastičnih šest meseci tamo. U Milanu mi se rodila i ćerka”, rekao je Deulofeu za španski El Transistor.

Nekadašnji polaznik Barselonine La Masije je nagovestio da bi mogao da nastavi karijeru i u Španiji, ili da čak ostane u Engleskoj, ali da promeni boju dresa.

“Postoji nekoliko rešenja za mene u Primeri i Premijer ligi, ali prioritet mi je da nađem zajednički jezik sa Votfordovo upravom kako bih napustio klub”, objasnio je 26-godišnji Španac.

Prethodne sezone Deulofeu je zabeležio 28 nastupa. Postigao je četiri gola i upisao pet asistencija, ali kada se na statistiku doda kidanje prednjih ukrštenih ligamenata kolena, jasno je da je iza momka koji je upisao četiri nastupa za Crvnu furiju sezona za zaborav.

“Mnogo se bolje osećam, napredujem korak po korak. Želim brzo da se vratim, ali bez nepotrebnog rizikovanja. Nedostaje mi teren, ali neću forsirati povratak. Na ličnom planu bila je ovo razočaravajuća sezona. Izvesno je da ću napustiti Votford ovog leta”.

Deulofeu se očigledno dobro seća polusezone na San Siru kada je u 17 nastupa za Rosonere postigao četiri i namestio tri pogotka. Pamte i u redovima sedmostrukog šampiona Evrope nekoliko kvalitetnih igara Španca kojeg je Barselona potom kupila za male pare i nikada mu nije dala pravu priliku.

Sada se postavlja pitanje da li je Pioliju potreban jedan rekonvalescent nakon sjajnog finiša sezone Hakana Čalhanoglua.


tagovi

Đerar DeulofeuLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara