Foto: Atletico Madrid
Foto: Atletico Madrid

Deža vi na Vandi: Grizman ponovo u dresu Atletika

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.09.21. | 16:56

Francuz zvanično predstavljen

Sve isto kao prošlog puta. Dobro poznat ambijent, vrlo prepoznatljiv i stisak ruke. Pri izlasku na travu Vanda Metropolitana deža vi za Antoana Grizmana. Sedam godina pošto je po prvi put u karijeri podigao dres Atletika, francuski napadač je ovog petka u društvu predsednika madridskog kluba Enrikea Sereza učinio isto i tako ozvaničio transfer iz Barselone dogovoren minut pre kraja prelaznog roka. I time se, kako su ga okarakterisali na zvaničnom Tviter profilu šampiona Španije - vratio kući.

Izabrane vesti

— Atlético de Madrid (@atletienglish) September 8, 2021

Sve je isto osim broja na dresu. Pošto mu je Žoao Feliks preuzeo sedmicu po odlasku u Barselonu, Grizman je iskoristio prelazak Saula Njiega u Čelsi, te će u narednih godinu dana nositi dres sa brojem osam. Možda i duže ukoliko Atletiko po isteku 10.000.000 evra plaćene pozajmice na kraju sezone odluči da iskoristi opciju i otkupi francuskog napadača za dodatnih 50.000.000.

Doduše, otkup će postati obavezan ukoliko Grizman ove sezone odigra minimum 50 odsto Atletikovih mečeva, a ako bude ponovio partije kojima je zavredneo transfer u Barselonu, nema sumnje da će se to i dogoditi.

Kako nije bilo uobičajenog obraćanja medijima, Francuz je na zvaničnom tviter profilu Atletiko Madrida kratko i jasno poručio:

"Pozdrav navijačima Atletiko Madrida, vratio sam se."



tagovi

Antoan GrizmanAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara