Di Marcio dobro protresao Italiju: Najavio “bombu“, a ono El Šaravi i Kina, u igri veliki novac

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.19. | 23:51

Italijanski transfer ekspert lansirao ekskluzivu, ali nije to ono što su mnogi čekali...

Bilo je to 15 minuta čiste ekstaze!

Jedno “Stižemo“ od italijanskog transfer eksperta Đanluke di Marcija zapalilo je transfer pijacu u Italiji, do te mere da izvorni sajt nije mogao da se otvori jer su serveri bili preopterećeni. Komentari su pljuštali na sve strane. Dok su jedni pisali da se sprema objava velikog transfera u Milanu, drugi su svim silama želeli da pročitaju da je Matijs de Liht postao novi fudbaler Juventusa. Sve se na kraju ipak završilo s najavom manjeg praska – Stefan El Šaravi mogao bi da se preseli u Kinu za ozbiljan novac.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak 24. jun

Šangaj Šenhua rešio je da u narednim danima završi jedan veliki transfer i da to bude baš iz Italije. Tokom večeri pojavile su se informacije iz milanskih medija da je Ivan Perišić odbio ugovor vredan 36.000.000 evra neto za tri godine, a onda je Di Marcio rešio da razgali emocije italijanske fudbalske publike i malo se poigra s njima.

Samo nekoliko sati pošto je Perišić odbio ugovor karijere, gde bi dobio još 4.000.000 evra samo za potpis, Di Marcio je objavio da je ugovor s istim uslovima dobio El Šaravi! Šangaj očigledno ciljano gađa italijanske klubove kojim gori pod nogama, odnosno timovima koji do kraja meseca moraju da se reše dugova prema finansijskom fer-pleju kako bi mirne glave ušli u novu fiskalnu godinu.

Dok je Perišić odbio kineske milione, El Šaravi izgleda nije ostao tako imun! Nekada velika nada Đenove i Milana razmišlja o tome da prihvati uslove Šangaja i dobro se opari na Dalekom istoku, ali sada sve zavisi od dogovora dva kluba. Naime, Roma za obeštećenje traži 20.000.000 evra, iako El Šaraviju ugovor ističe narednog leta i zasad nema informacija o tome šta su na sve to rekli iz Šangaja.

U međuvremenu, s istog mesta stižu i sledeće informacije – vezista Fjorentine Žordan Veretu večeras je u Napulju i tokom noći odlučiće gde nastavlja karijeru. Roma je najbliža potpisu, pa Milan i Napoli. Osim toga, piše se da je transfer Kostasa Manolasa samo pitanje vremena i da bi posao mogao da se zaključi do kraja nedelje. Doduše, Paulo Fonseka se nada da bi od Karla Anćelotija iz Napulja mogao da dobije Amadua Dijavaru, ali trenutno nema naznaka da bi ovaj transfer mogao da se dogodi.

Možda nam situacija bude jasnija u utorak.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara