Komentari na vest

Dijego Simeone: Razmišljam o formaciji 68 puta, kad Čelsi i Siti odigraju 4:4 to znači da su odbrane bile loše

p

pjer

pre 6 meseci

Morate je u rangu Halanda i Kejna...pre je u rangu Pavkova.
V

Veks98

pre 6 meseci

Baš sam gledao Atletiko-Villarreal.Sjajno je igrao Villarreal do povrede Sorlotha.Trener pravi izmjenu,ubacuje Terratsa koji nije klasičan napadač,a Brereton mu na klupi.Mijenja formaciju u 4-2-3-1, Moreno nije mogao sam u napadu.Tu su potpisali poraz.Još da dodam,mladi Danac, golman Villarreala sjajno dodaje,što duge što kratke lopte.Sigurno buduća " jedinica " Danske reprezentacije.
A

Aleksejko

pre 6 meseci

Muka je ponekad gledati ono što Gvardiola radi sa Sitijem to je jedna krajnost, muka je bas uvek gledati Atletiko zadnjih 11 godina to je druga krajnost, ali ako moram da biram da li cu gledati utakmicu Sitija ili utakmicu Atletika, svašta,pa samo budala će da izabere Atletiko, pa to je potpuno drugi sport , jednostavno juče sam uživao sa 4:4 i apsolutno me briga za sve fudbalske klubove, imam omiljene i njih više pratim, utakmicu Atletika pogledam samo kad moram i to jedva.
4

46

pre 6 meseci

Ovaj čovek je od gvožđa napravljen.
k

kojotski

pre 6 meseci

Tako je Čolo. Bolja utakmica bila Osasuna - Las Palmas. A Morata je čovek ubica, najbolja devetka još od Drogbe. Grizman je već sad veći od Mesija, samo da osvojite prvenstvo i eto Zlatne lopte. Realnost nije briga na koju se mi obaziremo!
A

ApsolutnoJa

pre 6 meseci

Ove godine me podsecaju na onu ekipu kad su osvojili titulu sa Suarezom
n

naš

pre 6 meseci

Bahar razmišlja 69x
c

cjepka 123

pre 6 meseci

Bilo bi ga zanimljivo videti u premijer ligi.
t

takoee

pre 6 meseci

Doktor! Normalno ,ne da su bile loše nego ispod svakog profesionalnog nivoa! Samo ću pomenuti golove čelsija,jedan gol poklon gvardiola,drugi gol zaboravljen silva na korneru,treći gol debilan penal diaša,četvrti gol golmanova greška ,odbija loptu na peterac protivniku na nogu,to nije zasluga fantastične igre čelsija u napadu pa da budem zadivljen kao većina ovde kratkovidih koji su klicali nakon utakmice kako je to meč veka,to su čiste početničke greške odbrane.Sa druge strane ništa bolje reakcije čelsijeve odbrane.Totalno ruglo od odbrambene igre.
k

koji bre...

pre 6 meseci

doktor,covek ubio fudbal... utakmicu nisam pogledao atletika,niti cu. Sta tebi je lepa utakmica 1-0,0-0??? Ja iskreno sam na gol vise uvek i nesto da se desava... Covek je unakazio feliksa,i anhela koreru i jos dosta igraca,jos poredi moratu(nigde se nije proslavio) sa halandom😁. Kaze losa odbrana sitija,pa sad da igraju rutinski bi ih dobili,realno.
W

Wij

pre 6 meseci

@takoee Sta si se iznervirao, gledaj fudbal i uzivaj
A

Alex20

pre 6 meseci

Koji bre@ druze atletiko jeste igrao tako,ali ove sezone uopste ne igraju tako nego sa puno golova sto njihovi rezultati govore za sebe,tako da imas internet pa pogledaj a ne da lupetas gluposti,jer je ovo za svaku pohvalu da se od klasicne defanzivne ekipe i bunkera i stil koji je gajio Simeone unazad godinama prebace na sve ovo sto pokazuju realno je za pohvalu i dokaz da je ozbiljan trener. P.s kakav bre Anhel Korea zivotati,prosek.
А

Акоако

pre 6 meseci

Никада нисам био љубитељ фудбала који је неговао и њега као тренера , али сам му се дивио како је на свој начин успевао да помрси рачуне највећима иако није било лепо за око , али је свакако било за поштовање , а онда ова сезона и он као протагониста исте , читајући овај текст осећам да би могао да направи нешто велико ове сезоне и то у тренутку када су сви почели да га ниподаштавају ,и да говоре да није одличан тренер што апсолутно није истина , тако да узмима Симеоне лш на тотално другачији начин и диже се међу највеће где свакако и припада .
K

KIMI 85

pre 6 meseci

Nece biti da je Atletiko osrednji klub pa je pomrsio racune najvecima. Atletiko vec godinama ima dosta velik budzet, dovodi ozbiljne igrace i ako si nekad bio u Madridu ili ces imati priliku, raspitaj se koji je klub omiljeniji. Atletiko je itekako u rangu Barse, Reala i ostalih velikih klubova. Mozda ne po trofejima ali po budzetu, profilu igraca jeste.
M

Meroni

pre 6 meseci

@Kimi 85 Atletiko ima veliki bidzet i dovodi skupe igrace u poslednjih 5, 6 godina...Pre toga Simeone je sa ekipom koja je bila neuporedivo slabija od najjacih evropskih uzimao titulu, evropske trofeje i bio vicesampion Evrope dva puta. A i te ekipe su mu veliki cerupali na kraju sezone i on je opet zidao sve ispocetka i ponavljao vrhunske rezultate.
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 6 meseci

Simeone cekao 10 godina da shvati da sa ovim timom moze da igra na gol vise i svima da spakuje 3 komada. Lepo igraju ove sezone , velike sanse im dajem sa Realom u borbi za titulu.

Bojank91

pre 6 meseci

nisam ih gledao ove sezone ali mislim da on tu i nema mnogo uticaja