Dinamo na Marakani za Ligu šampiona? Kvota 7!

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 13:52

Naravno, neophodno je da srpski šampion prethodno opravda ulogu favorita u okršajima sa Spartakom iz Trnave

Kladionica MOZZART izbacila je kvote za potencijalnog protivnika Crvene zvezde u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Žreb je zakazan u ponedeljak od 12 časova u Nionu.

Sve kvote za žreb za Ligu šampiona pogledajte OVDE

Izabrane vesti

Najmanja kvota (4,75) je na PSV, koji je već u plej-ofu i spokojno čeka, kako sam žreb, tako i ishode trećeg kola kvalifikacija. Potom sledi Salcburg sa kvotom 5,00, s obzirom na to da se očekuje da šampion Austrije bez većih problema eliminiše Škendiju. Stoga je na makedonskog šampiona i najveća kvota - 25,0.

Podjednake šanse za potencijalnog rivala srpskog šampiona daju se Dinamu iz Zagreba i Seltiku (kvota 7,00). Hrvatski klub u trećoj rundi igra sa Astanom, a škotski velikan sa AEK-om. Stoga su i podjednake kvote na kazastanskog i grčkog šampiona - okruglo 10.

Naravno, neophodno je da Crvena zvezda prethodno opravda ulogu favorita u okršajima sa Spartakom iz Trnave. Kvota na keca u prvoj utakmici (utorak 20.30) je 1,45.

Dakle, da pojasnimo i malo bliže: ako, na primer, tipujete na Dinamo sa kvotom 7,00, da bi ovaj tip bio prolazan potrebno je prvo u ponedeljak da žreb u Nionu za plej-of LŠ spoji parove Dinamo/Astana - Zvezda/Spartak Trnava, a onda da Dinamo u 3. kolu eliminiše Astanu, a Zvezda slovačku ekipu. Tek tada je ovaj tip prolazan. Isto tako, ako Zvezda ispadne od Spartaka, nijedan tip neće biti prolazan. 

ZVEZDINI RIVALI U PLEJ-OFU - KVOTE:

PSV - 4,75

SALCBURG - 5,00

DINAMO Z - 7,00

SELTIK - 7,00

ASTANA - 10,0

AEK - 10,0

ŠKENDIJA - 25,0

Foto: STAR SPORT


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara