Dani Olmo u prodoru
Dani Olmo u prodoru

Dinamo trlja ruke: Menadžer Danija Olma otkrio koliko iznosi obeštećenje

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.19. | 19:25

Biće to i najveći transfer u istoriji na prostorima bivše SFRJ

Svima je jasno da će najbolji fudbaler zagrebačkog Dinama Španac Dani Olmo sigurno napustiti Maksimir ovog leta. Samo je pitanje koja će mu biti sledeća destinacija i za koliko veliko obeštećenje.

I dok se kao njegovi potencijalni poslodavci spominju španski velikani poput Reala iz Madrida, Valensije, Sevilje i Barselone, uz interesovanje još dva bundesligaša nešto tanjeg novčanika, Leverkuzena i Menhengladbaha, čini se da je poznato i koliko bi Dinamo trebalo da zaradi od prodaje mladog reprezentativca Španje.

Izabrane vesti

Agent Dinamovog prvotimca, Endi Bara, za francuski L'Ekip je dao izjavu u kojoj je nagovestio iznos koji će biti isplaćen kao odšteta za 21-godišnjeg vezistu.
"U ovom trenutku Dani se koncentriše samo na Evropsko prvenstvo za mlade. Nakon toga ćemo zajedno odlučiti sa Dinamom, koji je odbio sve ponude do sada, koji ćemo korak preduzeti. On će definitivno biti najveći transfer u celoj bivšoj Jugoslaviji, u to sam siguran. Iznos bi trebalo da bude negde između 30 i 40.000.000 evra, ali u ovom trenutku teško je reći koliko tačno“, izjavio je Bara za ugledni francuski sportski list.

Inače, rekord Dinama u ovom trenutku drži transfer Marka Pjace u Juventus za 23.000.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara