Komentari na vest

Direktor Torina o Radonjiću: Ograničene je mentalne snage, na leto ćemo odlučiti šta sa njim

C

Czbgd

pre 2 meseca

Biranim rečima mu poručio da je glup.
S

Sledeća stanica

pre 2 meseca

IBIZZA🏝️😄
K

Kad se setim

pre 2 meseca

Kako je Kanselu dupe pomerao protiv Portugal al to je glava luda obijanih obrva u stilu C. RONALDA
R

Radonjic u Zvezdu

pre 2 meseca

TERZA,VRATI RADONJU NA LETO U ZVEZDU!
0

0211

pre 2 meseca

Dok se ne propije dete
М

Митт

pre 2 meseca

Чек, је ли Радоња мало ћакнут или је само лијен или обоје ?
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

ogranicene mentalne snage ...auuuuuuuuuuu ovaj ga zakopao
g

gost1234

pre 2 meseca

evo kako na kulturan nacin reci da je neko mentol
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Ona je vasa mera, vi ste njegova. Zato ste ga vi doveli, a ne Juventus.
S

Sedorf10

pre 2 meseca

Izmedju redova predsednik Torina je sve rekao. Samo nije hteo direktno da kaze da je Radonjic budala koja ce upropastiti svoju karijeru zbog nediscipline i ciste zajebancije. PIksi ne treba da ga zove na EP iako bude igrao u Majorci. Zbog problema sa ponasanjem i nedisciplinom Radonjic moze veoma lose da utice na reprezentaciju. Jednom reciju daje los primer svima. Reprezentativac mora da bude uzoran, pogotovo u inostranstvu jer on predstavlja svoju zemlju. A ovaj nas teletabis je bruka. Najbolje bi bilo da ga Piksi ne zove dok se ne uozbilji i ne izbori da igra u kontinuitetu. Ako Radonjic uopste ima zelju da igra. Recimo Piksi nije zvao Jovica u reprezentaciju, i to je Jovica jako uzdrmalo i dozvalo pameti, te on poce ozbiljno da trenira i ponovo posta ozbiljan igrac.Pre pola godine Jovic je imao 7 kila viska i licio je na bure. A sad nema ni grama sala i spreman je kao zver. Isti recept treba primeniti na Radonjicu. Pa ako se dozove pameti super imacemo ozbiljno i veoma brzo krilo, a ako ne propao je i to je to. Nema ljutnje, niko mu nije kriv. Zivot je borba.
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Pa sve jeste rekao, ali i sve priznao. Doveli su ga za male, pare, resavao je neke utakmice. Ne razumem u cemu je onda problem? Sta su ocekivali Ronalda?
R

Radonja kako kad

pre 2 meseca

Sjećam se protiv Portugala u Bg kad je ušao u igru,ništa mu nisu mogli.Sljedeću je krenuo kao starter u gostima i vukao se terenom.U Zvezdi je bio dobar u Evropi,mnogo nam je valjao svojim golovima,liga se ne pika ako ćemo ozbiljno.
D

Dragan VG

pre 2 meseca

@Radonja kako kad Zato sto je bio motivisan Ronaldovim prisustvom. Covek mu je idol.Zato je tako igrao. Decko ima problem sa motivacijom, nije to tesko dokuciti.Da toga nema, bilo bi mnogo drugacije.
Š

Škrabotina

pre 2 meseca

Najgora bolest kod Srba jest ALKOHOLIZAM. Dečko prosto gleda na splav i kafanu na isti način kako ozbiljni igrači gledaju na teretanu i atletsku stazu.
V

Vukkk

pre 2 meseca

Evo predlog, Veljko Birmancevic u reprezentaciju umesto ovog splavonjica.
A

Astoria

pre 2 meseca

Kakav komentar tehnickog direktora! Moras BAS da budes luda glava, kakko bi izazvao rekaciju poput ove od strane poslodavca!!! Cuj ovo: "...ogranicene mentalne snage...", pa mene bi pojeo blam i dao bih sve od sebe da promenim misljenje koje vlada o meni...ali ne i Nemanja Radonjic. Koliko je psiha vazna za sportistu ilustruje i ovaj primer. Steta, imam utisak da je mogao imati daleko bolju karijeru, a ne da se ovako vuce po pozajmicama. Pozajmica Majorci je sa pravom prece kupovine, istice 30.juna 2024, dok mu sa Torinom ugovor istice istog datuma ali sledece godine.
S

Srbue

pre 2 meseca

Akademski ga nazvao debilom sto i svojim potezima pokazuje da jeste. Naravno, nažalost napravio je pare u zivotu ali sto se tice fudbala...
V

Vasilis

pre 2 meseca

Briga ga, to je takav mentalni sklop. Ima pare, ima drugare, ima lepoticu. Za 20 godina ga ocekujem kao novog Djanija Curcica kako ulazi po rijalitijima i prosipa pamet.