Dođavola s tobom, Benfiko! Ostao bez 50.000.000 na kvoti 1,23

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.23. | 15:27

Ovakav tiket zaista nije lako preboleti

Nema čoveka koji je ušao u kladionicu, a da nema bar jedan ovakav tiket u uspomeni. U stvari, bar jedan tiket sličan ovome. Jer ovakvi se ipak ne viđaju svaki dan. Ovakve je teško preboleti. Jer taman što si pomislio da si rešio većinu životnih problema pojavi se taj jedan baksuz da sve upropasti.

U ovom konkretnom slučaju – Benfika. I kvota od 1,23 na njenu pobedu nad Kasa Pijom. I umesto očekivanog keca na portugalskog velikana mršavih 1:1 posle gola autsajdera u 81. minutu utakmice.

Izabrane vesti

Sasvim dovoljno da, verovali ili ne, tragičaru ove naše priče iz ruke „otme“ nestvaran dobitak od okruglo 50.000.000 dinara koliko bi osvojio da je prošao ovaj umalo veličanstven tiket.

Klasična anakonda sa 30+ parova. Sa vrlo realnim prognozama naravno. Najveća kvota na pobedu Rome protiv Slavije iznosila je 1,80. Nije ovde bilo velikog filozofiranja. Očigledni tipovi i nada u kvalitet favorizovanih ekipa.

Redom su dolazile. Prve još u utorak, pa se nastavilo i u drugim evropskim mečevima u sredu i četvrtak da bi niz koji je trebalo da se završi u ponedeljak surovo ugašen u subotu, negde oko 21 sat.

Da je bar ta Kasa Pia pogodila iz penala koji je imala u 54. minutu, verovatno bi se Benfika uozbiljila. Ili da VAR u 63. minutu nije reagovao i poništio gol Antonija Silve za 2:0. Ovako, u 81. minutu Gaiska Larazabal pogađa za 1:1 i... Ma, šta da vam pričamo kad sve znate. Ako ništa drugo, bar nije stiglo do poslednjih dana, to bi već bilo previše.

Srećom, tiket je uplaćen u Mozzart kladionicama, pa je ovaj kladilac barem mogao da iskoristi benefit NAPLATI PROMAŠAJ i naplati 27.800 dinara, odnosno sumu 100 puta veću od same uplate. Ceo tiket možete da vidite i OVDE.



tagovi

sportsko klađenjebettingLUDI TIKET

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara