Dobre vesti - igra se Superklasiko!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.11.18. | 15:02

Utakmica je na programu od 20 časova

Igraće se, neće, i na kraju - hoće! Posle mnogo tenzija čelnici Konmebola odlučili su da će se prva utakmica finala Kopa Libertadores između Boke Juniors i River Plate igrati večeras od 20 časova.

Čekala se odluka od 15 časova i evo je! Ona pozitivna, koju su čekali milioni navijača širom sveta. Igraće se večeras Superklasiko!

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE

(2,60) Boka (2,85) River (3,10)
*Kvote su podložne promenama

Bilo je mnogo bojazni da ovaj duel neće moći da se odigra ni danas (trebalo je juče, ali je odložen zbog obilne kiše), međutim uprkos očekivanjima i lošim vremenskim prognozama, situacija sa vremenom se popravila a čelnici Konmebola su odlučili da se utakmica igra večeras od 20 časova po našem vremenu, kako je i predviđeno.

Ljudi iz Boke su dali sve od sebe da dovedu teren u dobro stanje, bilo je mnogo rada na tome, koristili su valjkove da isteraju vodu sa terena i izgleda da im je to uspelo. Sadašnje stanje Bombonjere zadovoljava propise. 

Samo da neka jača kiša do večeras ne pokvari euforiju...

One malo lošije vesti su da će pre utakmici biti održan minut ćutanja za četvoro navijača Boke koji su juče izgubili život dok su išli/vraćali se sa utakmice, koja na kraju nije ni odigrana. O svemu što se događalo sinoć i danas, o sumnjama da će uopšte i igrati danas, čitaje OVDE.

Sada je zvanično - igraće se. Sudija Roberto Tobar izašao je sa terena sa palcem okrenutim na gore. Bio je zadovoljan onim što je video. Da će se igrati potvrdio je i fudbalski savez Argentine.

Šta drugo da vam kažemo nego - spremite se za spektakl!

 


tagovi

Superklasiko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara