Saldanja (©Starsport)
Saldanja (©Starsport)

Dobre vesti po Partizan: Saldanja nije teže povređen

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.24. | 16:28

Ultrazvuk pokazao da ne postoji veće oštećenje mišića

Posle “petarde” u mrežu IMT-a (5:2), kojom je Partizan sačuvao prvo mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige, trener Igor Duljaj je otkrio da je zabrinut zbog povrede Mateusa Saldanje, kojeg je morao da zameni u prvom poluvremenu, kao i zbog parnih kartona Nemanje Nikolića.

U prevodu, postoji realna opasnost da Partizan narednog vikenda u Surdulici nema u sastavu ni prvog, ni drugog špica. Ipak, dobre vesti su stigle za crno-bele nakon pregleda ultrazvukom, koji je pokazao da Saldanja nije teže povređen.

Izabrane vesti

Kako saznaju Novosti, snimak je pokazao da ne postoji veće oštećenje mišića, mada je ostao još da se uradi pregled magnetnom rezonancom. Jedino što Saldanja i dalje povremeno oseća bolove od dobijenog udarca.

Pitanje je, ipak, da li će Brazilac biti spreman za subotnji okršaj sa Radnikom, ali ne bi trebalo da bude problema za mečeve koji dolaze posle toga, sa Železničarom i Crvenom zvezdom na Marakani.

Mateus Saldanja je najbolji strelac lige sa 15 golova, a tokom zimskom prelaznog roka Partizan je odbio nekoliko unosnih ponuda za njega.


tagovi

FK PartizanMateus SaldanjaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara