Zakarić i Zdjelar protiv Marina
Zakarić i Zdjelar protiv Marina

Dodatni udarci za stručni štab Partizana: Zdjelar i Zakarić ne igraju protiv Radničkog

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.03.19. | 09:45

Vezni red menja izgled u sredu veče

Partizanovim kadrovskim problemima kao da nema kraja. Na svu muku usled saznanja da nijednom tokom proleća nije mogao da računa na najbolji tim, Zoran Mirković će imati glavobolje i uoči susreta sa niškim Radničkim, jednim od odlučujućih u borbi za drugo mesto.

Iz stroja su ispali Saša Zdjelar i Goran Zakarić, pošto su u 159. večitom derbiju dobili po četvrti žuti karton u sezoni, automatski će propustiti sudar sa Nišlijama, u sredu od 18 časova u Humskoj 1. Kako je reč o standardnim prvotimcima, koji uživaju ogromno poverenje stručnog štaba, jasno je da je reč o hendipek situaciji, pogotovo što rival nije bilo ko, nego tim koji 22 kola ne zna za poraz u Superligi i koji Parnom valjku od subote veče beži osam bodova.

Izabrane vesti

Ako je spreman, očekuje se da Zakarića na krilnim pozicijama odmeni Zoran Bambi Tošić (nije igrao protiv Zvezde), dok bi izostanak Zdjelara trebalo da bude nadomešten povlačenjem Nebojše Kosovića na mestu zadnjeg veznog, u paru sa kolegom iz reprezentacije Aleksandrom Šćekićem. U tom slučaju kao projektovani starter figurira i Armin Đerlek, s tim što bi onda vezni red više ličio na romb.

Imajući u vidu da su Danilo Pantić i Đorđe Ivanović sveže oporavljeni od upala Ahilovih tetiva, teško da će biti spemni za duel sa Nišlijama, a i dalje je van kon konkurencije novajlija iz Norveške Musa Ndžai.

FOTO: Star sport


tagovi

Saša ZdjelarGoran ZakarićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara