Dogovor na Dedinju: Lalatović vodi Radnički!

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.06.18. | 09:08

Žurnal prenosi da je mladi stručnjak postigao dogovor sa ljudima sa Čaira

Dobre vesti ne prestaju da ulepšavaju dane niškom Radničkom. Posle dobijanje licence za evropska takmičenja Nišlije su dobile i novog trenera! Kako prenosi Sportski Žurnal u današnjem izdanju Nenad Lalatović će definitivno voditi tim sa Čira u narednoj sezoni. Tokom prethodnih dana čelnici Radničkog su razgovarali sa nekoliko poznatih stručnjaka, ali je izbor pao na mladog trenera koji je u finišu prethodne sezone napustio kormilo Čukaričkog.

Žurnal navodi da su odgovorni sa Čaira sklopili dogovor sa Lalatovićem da što pre dođe u Niš, sačini stručni štab i organizuje pripreme za narednu sezonu. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde bio je velika želja Ivice Tončeva i njegovih saradnika od trenutka kada je napustio Banovo brdo. Dogovor je postignut posle skoro četvoročasovnih razgovora na beogradskom Dedinju i kako je Žurnalu rečeno "99 posto detalja je dogovoreno".

Izabrane vesti

Lalatović će imati zadatak da ponovi ovogodišnji uspeh i izvede Radnički u Evropu. Međutim, u Radničkom veruju da će sa Lalatovićem na čelu imati zapaženu rolu u kvalifikacijama za Ligu Evrope gde će Radnički igrati od prvog kola. Radnički će biti deveti klub Nenada Lalatovića. On je do sada vodio Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Srem, Proleter, Napredak, Voždovac, Borac i Čukarički.

Foto: Star Sport


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara