Dogovoreno: Hames je Karletov treći put, Realu 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.19. | 21:58

Ali tek sledećeg leta kad istekne pozajmica...

Izgleda da je sve dogovoreno i da je pitanje trenutka kada će i zvanično Karlo Ančeloti i Hames Rodrigez obnoviti romansu. Treći put u karijeri italijanski trener i kolumbijski plejmejker sarađivaće u jednom timu, a posle Madrida i Minhena, putevi će im se ukrstiti i u Napulju.

Još danas su mediji u Kolumbiji objavili da je posao zaključen, a potvrda je stigla večeras i od italijanskog transfer gurua Đanluke Di Marcija. Stigli su novi pozitivni signali, a posao je okončan u Madridu gde Žorž Mendeš pregovara oko transfera Žoaoa Feliksa u Atletiko.

Izabrane vesti

Superagent je iskoristio boravak u prestonici Španije da se sa Realom dogovori oko budućnosti Hamesa i uspeo je. Kolumbijac će opet na pozajmicu, ovog puta jednogodišnju, a Napolitanci će za otkup sledećeg leta platiti 30.000.000 evra. Što su i priželjkivali. 

Sam Rodrigez je već dao zeleno svetlo i izrazio želju da opet sarađuje sa Karletom, a sviđa mu se i opcija da igra na San Paolu sledeće sezone. Ostalo je još samo da se preicizraju pojedini lični detalji (oko finansiranja zarade za sledeću sezonu), ali to neće ugroziti čitav posao. Navijači Napolija mogu da slave, dobili su kvalitetnog plejmejkera.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara