Renato Sančez (©Reuters)
Renato Sančez (©Reuters)

Dogovoreno: Renato Sančez ide u PSŽ za 1.000.000 manje nego što je nudio Milan

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.08.22. | 01:27

Lil poslušao želju Portugalca i prihvatio ponudu iz Pariza

Odavno je najavljeno, ali tek u utorak uveče realizovano. Renato Sančez je novi fudbaler Pari Sen Žermena, pošto su se Sveci dogovorili sa Lilom o visini obeštećenja i pristali na 1.000.000 evra više nego što je nudio Milan, piše Lekip.

Francuski list navodi da su Doge poslušale želju portugalskog veziste, te će inkasirati 15.000.000 evra umesto 16.000.000, koliko je italijanski prvak hteo da plati za najboljeg mladog fudbalera Evrope 2016. godine.

Izabrane vesti

Sančez je posle titule sa Benfikom i blistavih partijana na Evropskom prvenstvu pomenute godine, kojima je vodio Portugalce do trona, prešao u Bajern Minhen za 35.000.000 evra, ali se nije najbolje snašao u bavarskom gigantu. Nije pomogla ni pozajmica Svonsiju, ali su u Lilu verovali da i dalje ima vremena da Sančez oživi svoju karijeru.

Pre tri godine kupili su ga od Bajerna za 20.000.000, a on im je prošle sezone pomogao da se okite titulom. Novi trener Parižana Kristof Galtije odlično ga poznaje iz perioda provedenog u Lilu, pa je njegov poziv i doprineo da Renato Sančez pređe u Pariz. Po informacijama Lekipa, konačan dogovor dva kluba postignut je u utorak nešto pre ponoći.

Videćemo koliku će minutažu uskoro 25-godišnji Portugalac imati u novom klubu, ali njegovo angažovanje nagoveštava skori odlazak makar jednog od trojice centralnih vezista - Vajnalduma (hoće ga Roma), Paredesa (Juventus) ili Geja (Everton).


tagovi

Renato SančesPari Sen ŽermenLilLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara