Komentari na vest

Dogovoreno: Sterling ide u Čelsii! Dobiće veću platu nego u Sitiju i bolji tretman nego kod Gvardiole

Lemi

pre gotovo 2 godine

Odrao ih.
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Celsi prop'o
C

CFC GOST

pre gotovo 2 godine

Citam ove sve komentare i nigde pozitivnog. Prosto ne mogu da verujem da mislite da je bas toliko los igrac. Dolazi na mesto Ziyeha. Sigurno je bolje od njega. Igrac koje se navikao na PL. Nema perioda prilagodjavanja. Decko osvojio 14,15 trofeja nisam siguran bas. Nista bolje od njega nisu Grealish, Mahrez, Foden koji su ostali a i Werner, Pulisic, Odoi koji ce ga sacekati. Cak naprotiv. Zato sto hejt odmah na igraca. Mislim da ce mu Celsi leci. Nije ni Tuchel mutava plovka. Videcete kad uvali City-ju pogodak ili neku prevagu donese.
K

Koju crnu prevagu

pre gotovo 2 godine

Taj covek je ikad doneo u bitnijoj utakmici.Cim je jaci mec on promasi citav gol sa metra.Pa kad je njega stavio u finale protiv celzija odmah je izgubio ls a dosli su do finala prelako kada nije igrao ni minut.covek je izmisljen igrac.
C

CFC GOST

pre gotovo 2 godine

Kazem nije perfektan igrac. Ima mana. Ali definitivno bolji od gore navedenih. Pa recite mi po cemu je Grealish bolji od njega a ostao je umesto njega? Placen je rekordno i nista nije pokazao
N

Nine innings

pre gotovo 2 godine

Ovo im je, brat bratu, peto pojačanje, a niko potpisao nije.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Legenda kaze da se jos uvek nisu oprale Gvardioline pantalone koje je nosio na onom mecu sa Lionom gde je Sterling promašio prazan gol sa 5 metara.
A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Najbolji potez citia sto su ovu panjinu pocerali grijeh sto ga za jod para uvalili nisu i ovo je dosta za ovog poluprosjecnog fudbalera..sad imaju sanse da uzmu ligu sampiona.njegov odlazak najbolje sto se desilo citiy
P

Pjer

pre gotovo 2 godine

Kakva je ovo kanta od igraca,smeh od igraca...
N

Najveće pojacanje

pre gotovo 2 godine

Za siti.nisam siguran da je gvardiola svestan,ali da nikog nisu doveli i samo njega da su prodali bio bi savrsen prelazni rok
M

Mislim da

pre gotovo 2 godine

Prodajom zezusa i sterlinga pogotovo,s tim dodati i zihcenka i nekad kasnije zameniti edersona na golu siti postaje zaista glavni kandidat i za ls.Svih karika u napadu koji nisu za velika dela su se oslobodili a zamenili sa halandom i fantasticnim alvarezom.sa konedija bude jaca jos su u plus 40ak miliona da ne pominjem kako su jednakog junca u vidu toresa zveknuli barsi za 55 miliona.gvardiola je opasan
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Ugovor mu isticao za 12 meseci i Siti ga prodaje za 50+ miliona, Maneu je isticao ugovor, Liverpul je uzeo 30 miliona. Siti je bio suočen sa dilemom, ili ga prodati ili mu ponuditi novi ugovor. Sterling sa svojim stilom fudbala (brzina kao glavni adut) sigurno neće postati bolji igrač sa godinama, već lošiji, tako da je ovo više nego dobar potez.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Odlicno zijah u milanu sugurno znaci.
D

Dalibor CZ

pre gotovo 2 godine

Prije ce on u Celziju da osvoji LS nego Gvardiola u Sitiju.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Možda, a možda će Gvardiola uzeti LŠ sledeće sezone ;)
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

Gvardiola svake sledece sezone uzima LS, evo vise od 10 godina.
K

Klokandj

pre gotovo 2 godine

Zamislite braco Vernera i Sterlinga u ekipi. Ne zna se ko ima bolju zavrsnicu ahahahahahaha
T

TP-1

pre gotovo 2 godine

Padavicar! Kao i sto sam ocekivao,nizerazedni klub postaje Celzi posle odlaska Abramovica,Granovskaje,Baka,Ceha...Siti ih je odrao. Da je Sterling valjao ne bi ga Gvardiola pustio. Svejedno,Siti je toliko mocan da ne moze niko u Englskoj da mu parira. Za klasu su bolji od Liverpula,ostale je glupo komentarisati.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Kao Griliš, Maunt, Foden, Sančo, Belingam, Rašford, itd...još jedan u dugometražnoj tragikomičnoj seriji pod imenom "It's Coming Home", odnosno, mladi beskorisni engleski bogataši koji služe za prodaju šećerlema i pranja petrodolara. A ponekad i opale balfud.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Samo Real nista... Najgore desno krilo imaju od svih velikana ali dbr, sto ja sad apominjem real kad su svakako nemocni i demonstracija sile nad njima je od abih velikana na trzistu...
O

Opa Miki

pre gotovo 2 godine

Engleski Radonjic... :D
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Zasto Sterling?Cim udje u 16-ac on krece da pada.Ozbiljan folirant.
П

Паун

pre gotovo 2 godine

Тај човек има више промашених шанси на празан гол него одиграних мечева. За такву мачку у џаку, 60 милиона је луда сума.
M

Mekintosbro

pre gotovo 2 godine

Odlican posao Sitija, uzeti 100 miliona za dva igraca koji nisu toliko bitni ekipi. Sterling veoma nestabilan igrac, mnogo promasaja 1 na 1, previse davljenja lopte kada je ekipa u tranziciji. Zato je i Gvardiola odustao od njega. Dosta utakmica je Siti kostalo to sto nije bio priseban u momentima kada je trebalo preokrenuti mec ili uraditi nesto sto je trebalo. Imao je svoje blistave trenutke, al mislim da su oni trenutci koji su losi doveli do ovoga da vise nije potreban. Mozda Tuhel ima plan za njega i mozda Sterling iz inata pocne da igra kako treb, vreme ce pokazati. Siti je ekipa koja napada non stop i Sterling udje u bezbroj sansi dok ne uradi nesto dobro, kako ce to biti sada kada Celzi nema stalan posed kao Siti, videcemo. Morace da koristi sve sanse. A to je za njega malo teska stvar.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Još samo da dodam, i Sterlingu i Jesusu su ugovori isticali za 12 meseci. Strašan posao radi Siti, ozbiljano se radi tamo, zategli su to arapi, nema šale.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Zategla je to Barsina uprava,pomoćnici, menadžeri i Gvardiola, oni su pola Barse preselili u Mančester, zar se to ne vidi.
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

jedan od najprecenjenijih igraca u istoriji fudbala
L

Laganinii

pre gotovo 2 godine

Bas diskutabilan igrac, ima brzinu i to je to. Imao je tu cast da u Cityu ulazi u bezbroj sansi pa i da uradi nesto kako treba nakon njih 10. Al sad je pitanje kako ce biti.... Ne bi ga Liverpul prvi put tako olako pustio da vredi necemu, mislim jeste on bolji od nekih, al nije igrac za prevagu
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Konačno! Čista 0 od igrača poput Dembéléa i ostalih igrača koji samo znaju trčati i ništa drugo. Ovaj čovjek što može promašiti praznih golova ne može niko!!!
O

Omaewa

pre gotovo 2 godine

Kao neko ko prati Siti stalno, ovo je odlicna vest. Koliko ovaj covek ume da dovede do ludila, sa promasajima i davljenjem lopte. Mislim da su u Sitiju zadovoljni, sad ce da preusmere novac na Kukurelu i napravice top timcinu