Domaćica čeka Vidad

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.03.18. | 09:01

Možda je Hoseima u seriji od četiri meča bez pobede i možda nije dala gol na pet od prethodnih šest duela, ali je vezala šest utakmica u kojima nije izgubila pred svojom publikom

Sve je išlo kao po loju do decembra protekle godine, a onda je usledilo učešće na Svetskom klupskom prvenstvu sveta i Vidad Kazablanka je skrenula sa puta. Po svemu sudeći, upravo će serija očajnih izdanja Ponosa Maroka po povratku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gde je poražen od Pačuke i Urave, koštati najtrofejniji klub u zemlji odbrane titule.

Naime, u periodu od sredine decembra do sredine februara Vidad je ostvario pobedu, remi i čak šest poraza. U međuvremenu novi strateg, iskusni tunišanski trenerski vuk Fauzi Benzarti ugasio je požar, osvojio Super kup Afrike, plasirao ekipu u grupnu fazu Lige šampiona koju ove sezone brani, a pritom ga vratio u trku za vrh. Vidad je 12 bodova daleko od lidera Itihada iz Tandžera, ali je odigrao dva meča manje, a do kraja takmičenja ostalo je da se odigra još devet rundi. Dakle, ima još dosta bodova u opticaju.

Izabrane vesti

Vidad sada ide na noge timu od kojeg nije poražen na poslednjih osam odmeravanja snaga, ali teško da ga očekuje izlet. Možda je Hoseima u seriji od četiri meča bez pobede i možda nije dala gol na pet od prethodnih šest duela, ali je vezala šest utakmica u kojima nije izgubila pred svojom publikom. To je dovoljan znak za oprez.

Prednost dajemo gostima, ali ne izuzimamo podelu bodova. U svakom slučaju, ne očekujte mnogo golova.

MAROKO 1 - 21. KOLO (ZAOSTALI MEČEVI)

Sreda
17.00: (3,80) Hoseima (3,00) Vidad Kazablanka (2,05)
17.00: (3,00) Mogreb (2,90) El Džadida (2,50)

Četvrtak
19.00: (1,85) Berkane (3,15) Rapid Oued Zem (4,50)
22.00: (1,85) Radža Kazablanka (3,30) Olimpik Safi (4,20)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeVidad Kazablanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara