Donald i velikan sa Ostrva - kuva se!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.04.18. | 16:48

Policajci su izgleda suđeni Holanđaninu

Zimus je Mičel Donald imao vrlo jako finansijsku ponudu Dinama iz Moskve. Klub iz glavnog grada Rusije bio je spreman da mu ponudi godišnja primanja od 800.000 dolara, ali je visoki Holanđanin odlučio da sačeka istek ugovora sa Crvenom zvezdom. Uveren da može da izboksuje znatno povoljniji ugovor i lične uslove.

Kocka bi mogla da se isplati Donaldu, pošto mu je policijska odora izgleda suđena. Policajci iz Moskve nisu uspeli da ga uhvate, ali oni iz Škotske su krenuli u misiju dovođenja igrača koji je postao stranac sa najviše nastupa za Crvenu zvezdu. Prema pojedinim informacijama Glazgov Rendžers je vrlo zainteresovan da na Ajbroks Park dovede nekadašnjeg đaka Ajaksove škole fudbala. Zasad je sve u početnoj fazi, ali konkretnu akciju treba uskoro očekivati.

Izabrane vesti

Rendžers ne bi morao da plaća obeštećenje Crvenoj zvezdi, jer Donaldu ističe ugovor. Predstavnici nekadašnjeg pobednika Kupa kupova odlično su upoznati sa kvalitetima iskusnog veziste, skenirali su ga nekoliko puta...

Rendžers posle povratka u Premijer ligu ne može da ugrozi Seltikovu dominaciju, moraće da se zadovolji novim učešćem u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali kuju se veliki planovi za narednu sezonu.

Holanđani su uvek imali prolaz na Ajbroks parku. Veliki trag u domu Rendžersa ostavio je i bivši selektor Srbije Dik Advokat.

Posle problema sa srcem i dodatnih ispitivanja, Mičel Donald se vratio na teren. Prošao je detaljna preglede, pa je učestvovao u trijumfu crveno-belih protiv Partizana. U narednih nekoliko mečeva (neće igrati u Nišu) imaće šansu da stabilizuje formu i pokaže da je zreo za Ostrvo.

(Foto Star Sport)

 

 


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara