Donald mora na pauzu: Biću tu za proslavu titule

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.03.18. | 11:11

Oglasio se kapiten Crvene zvezde

Još ništa zvanično nije potvrđeno, ali sluti na to da će Crvena zvezda neko vreme igrati bez kapitena Mičela Donalda. Možda i do kraja sezone...

Tako nešto je on sam nagovestio posle zdravstvenih problema koji su ga zadesili u petak.
„Dobro sam, ništa strašno se nije dogodilo. Bio sam u bolnici na ispitivanjima i sve je u redu. Kod kuće sam, neću moći da treniram neko vreme, ali biću tu za proslavu titule“, rekao je Donald za Mondo.

Izabrane vesti

Holandskom vezisti je u petak pozlilo u stanu i posle pomoći koja mu je ukazana, hitno je prebačen u Klinički centar. Tamo je zadržan na kardiološkim ispitivanjima, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju. Do četvrtka će biti zadržan na detaljnim ispitivanjima, a sutra će biti podvrgnut pregledu srca magnentnom rezonancom, saznaje MOZZART Sport. 

Ipak, s obzirom na ozbiljnost situacije, najbolje rešenje za sve je da Donald ode na pauzu dok lekari ne daju konačno mišjenje šta mu je i kako treba da se leči. Situacija je ozbiljna i nikome ne pada na pamet da rizikuje sa igračem koji je ostavio tako dubok sportski i ljudski trag u Crvenoj zvezdi da zaslužuje maksimalno moguće poštovanje i razumevanje.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara