Donarumi totalno oborena cena, rastanak već ovog leta

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 16:05

Izgleda da je ipak Rajola prevario Rosonere tokom pregovora oko novog ugovora

Milanova tinejdžerska senzacija Đanluiđi Donaruma mogao bi da napusti Milan ovog leta ukoliko Rosoneri ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Italijanski sportski dnevnik Gazeta delo sport piše da će u slučaju da Milan ostane bez top evropskog fudbala sledeće sezone njegov agent Mino Rajola pogurati posao i izdejstvovati razlaz između dve strane.

Izabrane vesti

Kako je španski veteran Pepe Reina već potpisao predugovor sa Rosonerima i stiže na leto kao slobodan igrač iz Napulja, to će značajno povećati šanse da Donaruma napusti San Siro. 

Dobra vest za potencijalne kupce italijanskog čuvara mreže (kojih će sigurno biti) jeste da će cena biti znatno niža nego što je iznosila pre 12 meseci. To je zbog klauzule koja je ubačena letos u novi ugovor između Điđa i Milana i koja mu dozvoljava da napusti San Siro za 40.000.000 evra, ako Rosoneri ne budu u šeširima za Ligu šampiona od jeseni.

Ta svota je značajno manja od one koju je Real nameravao da ponudi Romi za Brazilca Alisona Bekera, tako da bi Kraljevski klub mogao da se okrene Donarumi, a konkurenciju će imati i u Pari Sen Žermenu koji takođe želi mladog čuvara mreže Milana.

Foto: Action Images


tagovi

Đanluiđi Donarumaletnji transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara