Đorđe Ivanović prošao audiciju: Het-trik za pobedu Partizana, Kinez na probi

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.09.18. | 15:50

Kombinovani sastav crno-belih savladao rezerviste Teleoptika pojačane fudbalerima koji nisu u prvom planu kod Mirkovića

Pobeda Partizana u jedinom test meču uoči nastavka sezone. Kombinovani tim crno-belih je u utakmici zatvorenog tipa, bez prisustva navijača i predstavnika medija, savladao isto tako „mešani“ sastav Teleoptika, pošto Optičari imaju obaveze u Prvoj ligi Srbije.

Parni valjak slavio 3:1, uz het-trik Đorđa Ivanovića, koji je pred očima šefa struke Zorana Mirkovića prošao svojevrstanu audiciju tokom reprezentativne pauze i preporučio sebe za ulogu startera na narednim mečevima Superlige. Na suprotnoj strani jedini put mreža se tresla posle autogola štopera Nemanje R. Miletića, uz napomenu da je trener Teleoptika Milan Ristić za ovu priliku „pozajmio“ nekoliko fudbalera koji nisu u prvom planu kod Mirkovića, ali nije mogao da računa na najbolje, s obzirom da ga je popodne čekao duel sa Javorom.

Izabrane vesti

Mirković nije mogao da računa na desetoricu reprezentativaca rasutim po različitim selekcijama, a za ovu priliku koristio golmana Vladimira Stojkovića i štopera Marka Valijentea. Zanimljivo, na terenu Sportskog centra „Zemunelo“ našao se i jedan Azijat. U pitanju je Kinez Jang Sung, neko vreme će provesti na probi, ali zasad nije oduševio...

Za Partizan su igrali: Kljajić – Vulićević, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević – Smiljanić, Zdjelar – Đerlek, Ilić, Ivanović – Nikolić.

A Teleoptik je istrčao u sastavu:  Jovičić – Cucin, Karišić, Ostojić, Jang Sung – Jerotijević, Enake, Peličić, Guzina – Minić, Milutinović.

Partizanovi fudbaleri vraćaju se takmičarskim obavezama naredne subote na gostovanju novosadskom Proleteru, gde neće igrati Nemanja R. Miletić, dok nešto duža pauza čeka mladog levog beka Zlatana Šehovića.

FOTO: Star sport


tagovi

Đorđe IvanovićPrijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara