Đorđević: Torino se poboljšao, čeka nas vrela atmosfera

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.03.19. | 10:26

Selektor Srbije i trener Virtusa oprezan uprkos krizi tima iz Pijemonta

Selektor srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević trijumfalno je započeo mandat na klupi Virtusa iz Bolonje i to pobedom od čak 23 razlike nad francuskim Le Manom (81:58) u okviru revanša osmine finala košarkaške Lige šampiona. Pošto je u prvom duelu ovih rivala bilo nerešeno (74:74), Bolonjezi su ubedljivo prošli u četvrtfinale. Protiv Le Mana su dominirali od prvog minuta, a iz četvrtine u četvrtinu prednost Virtusa se samo povećavala na radost brojne publike u Lend Rover Areni. 

Virtus u 22. kolu italijanskog šampionata gostuje Torinu koji je u velikim problemima.

Izabrane vesti

O čemu se radi?

Nekada ni veliki sponzor kakav je renomirani proizvođač automobila Fiat nije garant finansijskog mira. To se lako može utvrditi na primeru košarkaškog kluba Torino, koji je zapao u ozbiljne probleme. Kasa je prazna, igrači ne dobijaju plate, a zaposleni u klubu su u još većim problemima. Prema saznanjima lokalnog dnevnika Tutosport, igrači Torina su bez plate preko dva meseca, uskoro i puna tri, dok u ostalim sektorima plate nisu videli ni mnogo duže... Torinov ulazak u Evrokup prošle sezone trebalo je da bude najava nekih boljih dana, međutim, došlo se u prilično lošu situaciju.

Stoga, Virtus danas i te kako ima čemu da se nada, ali Đorđević je oprezan.
"Moja filozofija je jasna - svaka sledeća utakmica je najvažnija u sezoni. Nikada ne razmišljam o susretima koji nam sledi posle današnjeg, fokus je samo na Torinu. Znatno su se poboljšali, pronašli su nove igrače koji su se dobro uklopili. Imaju i iskusne Italijane u rosteru, kao i vrelu atmosferu u svojoj dvorani", rekao je Đorđević uoči ovog susreta. 

 

LEGA A (ITALIJA 1) - 22. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Screenshot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara