Dortmund pikirao novog Obamejana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 20:47

Dobar je Miši, ali skup...

Prodajom Pjer Emerika Obamejana u Arsenal Borusija iz Dortmunda zaradila je lepu svotu novca (68.000.000 evra), ali je ostala rupa u navali. Miši Bašuaji tu je da je popuni na određeno vreme - i dobro mu ide - ali gotovo je izvesno da Milioneri neće biti u mogućnosti da u potpunosti otkupe ugovor napadača Čelsija. Takođe, pominje se poslednjih dana mladi Argentinac Lautaro Martinez, s tim što se on navodno već obećao Interu.    

Kao najrealnija opcija za sam špic napada danas je pravo niotkuda "iznikao" Kamerunac Karl Toko Ekambi. Ovaj momak gotovo celu karijeru igra u francuskoj Ligi 1. Ove sezone najbolji je igrač Anžea za koji je na 30 mečeva postigao 16 golova i pet namestio. Po građni i stilu igre gotovo je istovetan Obamejanu. Obojica su tehnički "tanki", međutim izuzetnih brzinskih sposobnosti. 

Izabrane vesti

Ekambi je član A reprezentacija svoje zemlje od 2015. Odigrao je 17 mečeva i dao dva gola.

Borusija je imala jako dobra iskustva s dovođenjem igrača iz Francuske. Pomenuti Obamejan bio je odlična investicija u svakom smislu, a šta tek reći za Usmana Dembelea, koji je na Vestfalen posle samo godinu dana i 32 utakmice doneo zaradu od 110.000.000 evra. 

Foto: Action Images


tagovi

Karl Toko Ekambi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara