Dortmund verovatno bez Rojsa u Štutgartu

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.10.18. | 20:36

Lusijan Favr, tvrdi Bild, neće rizikovati s rovitim kolenom svog najboljeg igrača

Borusija iz Dortmunda narednog vikenda napada četvrtu pobedu zaredom u Bundesligi. Ukoliko uspe u tome, zadržaće barem četiri boda viška u odnosu na glavnog favorita za titulu - Bajern, ali do nove "trojke" neće biti nimalo lako doći. Milioneri gostuju na tradicionalno vrućem terenu u Štutgartu, klubu koji je promenio trenera - znate već one priče, šok terapija i slično; ume da upali - a na sve to postoji osnovana opasnost da ekipa bude lišena usluga najboljeg igrača Marka Rojsa

Iskusni krilni napadač koji ove sezone igrao kao preporođen zbog povrede kolena otkazao je selektoru Joahimu Levu, međutim, prema informacijama koje Bild ima oporavak nije u potpunosti dovršen i za očekivati je da Lusijan Favr ne rizikuje, bez obzira na važnost utakmice. 

Izabrane vesti

A koliko je Rojs ove sezone važan za Dortmund govori samo ovaj podatak - na devet takmičarskih utakmica, što kroz golove, što kroz asistencije, učestvovao je u postizanje 12 pogodaka svog tima.

I to nije sva muka švajcarskog stručnjaka. Zbog povreda mišića on najverovatnije neće moći da računa ni na tandem defanzivaca Rafael Gereiro/Lukas Pišček.  

 

 


tagovi

BundesligaMarko Rojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara