Dortmundov novi pik

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.05.18. | 09:33

Cena prihvatljiva, do 10.000.000 evra

Borusija uveliko radi na stvaranju tima za narednu sezonu. Zasad su potvrđena dva pojačanja, dvojica Švajcaraca - golman Marvin Hic i Štefan Lihtštajner, a poslednjih dana dosta se govorilo o mogućnosti da na Vestfalen stigne i Mario Baloteli, jer Milioneri očajnički tragaju za napadačem. 

Najnovije informacije Bilda kažu da se tu planovi Dortmunda za ojačavanje ofanzivnih linija tima ne završavaju. Navodno, na listi osmostrukog šampiona Nemačke je i mladi krilni napadač Ajntrahta iz Frankfurta Marijus Volf (22). Iza ovog momka je jako dobra sezona u kojoj je postigao pet golova i upisao devet asistencija. On se savršeno uklopio u sistem Nika Kovača, međutim pitanje je kako bi u Borusiji koristili ovog momka s obzirom da na njegovoj poziciji već imaju najveći klupski biser - Kristijana Pulišića i dosta skupo plaćenog Andreja Jarmolenka.  

Izabrane vesti

U svakom slučaju, Bild napominje da će Ajntraht za samo 500.000 evra ovog leta otkupiti Volfa od Hanovera (do sada je bio na pozajmici), a onda ga, vrlo je moguće, prodati za višestruko veću cenu. Navodi se da bi Borusija bila spremna da iskešira između devet i deset miliona evra krilnog napadača.   

Foto: Action Images 


tagovi

Marijus VolfLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara