Spartakov stadion
Spartakov stadion

Dosad neviđene mere u Superligi! Nema prenosa na Areni, pa Spartak za Radnički plaća 15 kamera, traži Mažića i preti: Pisaćemo Fifi i Uefi

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 16:21

Evropa je ulog

Radnički je tražio pravdu od Crvene zvezde, Spartak od - sudija! Ipak je to borba za Evropu. I sa sobom nosi i što treba i što ne treba. Nišlije su tako pred Spartakovog gostovanje u Beogradu apelovale da crveno-beli na teren pošalju najjači sastav, a sada Subotičani uzvraćaju zahtevom da na meče 36. kola Superlige pravdu deli najbolji srpski sudija Milorad Mažić.

Boje se da će u suprotnom gosti sa Čaira imati sudijsku protekciju.
Ekipa koja je naš rival u nedelju ima najviše dosuđenih kaznenih udaraca u svoju korist, čak 16, a dok su protiv njih dosuđena samo dva kaznena udarca. Kako reče naš bivši trener Veselinović: ’Ni Real ih ne bi pobedio’. Da li je to samo zbog dobre igre ostaje da razmislimo?“, navodi se između ostalog u Spartakovom saopštenju.

Izabrane vesti

Posebno je Subotičane uznemirila informacija da njihov duel sa Radničkim, možda i odlučujućim u evropskoj trci, neće ići uživo na programu kanala Arena sport, iako je - kako navode - planirana za direktan prenos.
“Ima li bitnije i interesantnije utakmice u plej-ofu od ove? Utakmice koja direktno rešava plasman u Evropu. Bojimo se da će se ovim medijskim mrakom od očiju javnosti pokušati sakriti dešavanja na utakmici.  Kome to odgovara da svi poklonici fudbala Srbije ne mogu da gledaju ovu utakmicu i dešavanja na njoj? Sprema li nam se opet neka  muka?“, pitaju se u Spartaku.

Kakav god bio, odgovor nadležnih - ako ga i bude - neće ih umiriti, pa su Golubovi spremni i na radikalne mere, do sad neviđene u srpskom fudbalu.
Mi ćemo angažovati kompaniju koja je opremljena i osposobljena da snimi ovu utakmicu sa petnaestak kamera kako bi se pokrili svi detalji ove utakmice i kako bi imali dokaze ukoliko neko pokuša da se bavi nečasnim radnjama. Nećemo se libiti da snimke pošaljemo u UEFA i FIFA kako bi se i onu uverili u dešavanja u našem fudbalu“, kategorički se ističe.

Za kraj...
I na kraju, nadamo se da ćemo sa našim prijateljima iz Niša odigrati odličnu utakmicu u kojoj će  pobediti fudbal i bolja ekipa, a bez uticaja faktora koji ne pripadaju ovom sportu“.

Možemo samo da se nadamo da će tako i biti.

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara