Džek Vilšer
Džek Vilšer

Došlo neko čudno vreme - Vilšeru 9.000.000 samo za potpis!

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.03.18. | 10:58

Sad je sasvim jasno da neće produžiti ugovor sa Arsenalom

Arsenal je ponudio novi ugovor, ali ako se Tajmsova saznanja ispostave kao tačna - a ugledan je to list i ne bavi se glasinama - teško da će Džek Vilšer pristati na smanjenje plate samo da bi ostao na Emirejtsu. Jer Everton je upravo izneo jak argument i 26-godišnjem engleskom vezisti ponudio čak 8.000.000 funti - iliti 9.000.000 eva - samo za potpis za klub sa Gudisona!

Vilšeru će, podsetimo, na kraju sezone isteći ugovor sa Tobdžijama. Novi je već na stolu, ali sa izmenjenim finansijskim detaljima. Trenutno, engleski reprezentativac sa sve bonusima može da zaradi oko 120.000 funti nedeljno. Po slovu novog ugovora imao bi osnovnu platu od 80.000 funti, sa premijama bi to moglo da ide daleko više, ali premije nisu zagarantovane.

Izabrane vesti

Otud Everton u priči. Sada već ozbiljnoj. Ovoliki novac na ruke teško se odbija.  A ekipa je već pristojna. Vejn Runi, Lejton Bejns, Čenk Tosun, Davi Klasen, Morgan Šnajderlin… Plus je tu i Tio Volkot da dojučerašnjem saigrači iz Londona poželi dobrodošlicu u Liverpul.

Arsenal svejedno više nije klub koji se bori za trofeje? Doduše, nije ni Vilšer igrač kome bismo dali 9.000.000 evra samo za potpisa, ali odavno su prošla vremena kada su nas iznenađivale sume kakve se troše u svetu fudbala.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džek Vilšer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara