DRAMA: Donald od petka u bolnici na kardiološkim ispitivanjima!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.03.18. | 08:13

Kako piše Sportski žurnal situacija nije nimalo naivna...

Velika zdravstvena drama Mičela Donalda! Kako piše Sportski žurnal holandski internacionalac iz redova Crvene zvezde nije propustio meč sa Napretkom zbog problema sa kolenom, već zbog toga što je u petak završio u bolnici!  

Vezisti crveno-belih pozlilo je dok je bio u svom stanu i hitno mu je ukazana medicinska pomoć, posle čega je zbrinut u Kliničkom centru, gde se i dalje nalazi na dodatnim kardiološkim ispitivanjima. Holanđanin je, piše dalje Žuranl, trenutno u stabilnom stanju. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Donald je u sredu postigao gol protiv Vojvodine u Novom Sadu i najavio izlazak iz mini-krize. Na tom meču on je izjednačio rekord po broju nastupa u Zvezdinom dresu kada su stranci u pitanju, a u četvrtak posle treninga bio raspoložem za razgovor s novinarima. Uveče se čak družio sa navijačima na svečanosti u hotelu Hilton, da bi mu sutradan pozlilo. Sreća da je Mičelova supruga bila u blizini, tako da je medicinski odmah zbrinut. Lekari trenutno rade na tome da otkriju šta je dovelo do slabosti. 

Izvesno je da iskusni holandski internacionalac neće biti u konkurenciji za naredne mečeve sa Mačvom u kupu i prvenstvu, a lekari će doneti odluku da li će biti u stanju da nastavi da trenira i privede sezonu kraju. Više bi trebalo da bude poznato nakon reprezentativne pauze. 

Foto: MN Press


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara