Drinkvotka

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.19. | 10:54

Fudbaler Čelsija Dani Drinkvoter optužen je da je vozio pijan i tako izazvao saobraćajnu nezgodu

Fudbaler Čelsija i povremeni član reprezentacije Engleske Dani Drinkvoter optužen je da je vozio pod uticajem alkohola i da je takav učestvovao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak, pišu brojni pouzdani engleski mediji.

Vezista je uhapšen tom posle saobraćajne nezgode u ranim jutarnjim satima. Policija je rekla da su muškarac i žena lakše povređeni. I zbog svega će se Drinkvoter pojaviti na sudu 13. maja, a prethodno je pušten iz pritvora.

Izabrane vesti

Drinkvoter je bio deo pobedničke ekipe Lestera 2016. godine, a kasnije je prešao u Čelsi za 35.000.000 funti, ali su njegove igre limitirane u prvom timu. Naravno, prezime Drinkvoter bi se u prevodu na naš jezik moglo prevesti kao "Onaj koji pije vodu", pa je to dalo ideju engleskim medijima da na različite načine prenesu ovu vest.

Naslovi jesu zanimljivi, ali sve što se dogodilo je sve samo nije zabavno, a srećom samo je vozilo Drinkvotera bilo ugroženo u tom momentu. I on i žena pored njega nisu teže povređeni.

Videćemo kakve će ovo imati dalje konsenkvence na karijeru ovog veznog fudbalera koji se žestoko muči da dobije šansu da igra. Ovako sebi svakako nije pomogao...

Foto: Reuters


tagovi

Dani Drinkvoter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara