Druga provera za Brđane

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.01.19. | 12:33

Čuka na Kipru protiv Gornjika

Čukarički je pripreme za prolećni deo sezone nastavio na Kipru, u svojoj staroj bazi, Limasolu. U ekspediciji belo-crnih nalazi se 24 igrača, među njima i poslednja dva pojačanja, Luka Luković iz belgijsog Muskrona i Stefan Kovač iz IMT-a. Kao što je to bila praksa i pretrhodnih godina, uprava kluba sa Banovog brda na pripreme je povela i omladinski tim, te će i oni imati priliku da se eventualno nametnu za mesto među prvotimcima.

Prvu proveru ekipa Sima Krunića imala je pre tri dana, kada je savladala Tjumen (3:1), ruskog drugoligaša, kojeg sa klupe predvodi srpski strateg Goran Aleksić. Naredno pripremno odmeravanje snaga Brđani će imati danas.

Izabrane vesti

Čuka će na Kipru odigrati još četiri prijateljskih mečeva, a prvi naredni rival je poljski Gornjikom. Potom slede okršaji sa ruskim Uralom 2. februara, letonskim RFS-om tri dana kasnije, dok će "generalku" Čuka imati protiv bugarskog Levskog, 8. februara.

Povratak sa Kipra predviđen je za 9. februar, a prvi meč u nastavku sezone Čukarički će igrati u Nišu protiv Radničkog nedelju dana kasnije, u okviru 22. kola Super lige Srbije.

Foto: MN Press


tagovi

ČukaričkiGornjiksportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara