©Starsport
©Starsport

Drugi letnji transfer Subotičana: Srećković u Poljskoj, Spartaku šestocifreno obeštećenje

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.06.23. | 18:34

Posle Edmunda Ada Plavi golubovi prodali i sjajnog krilnog napadača

Edmund Ado je prelaskom u Crvenu zvezdu otvorio letnju pijacu u Subotici, a neposredno posle centralnog veziste koji je pojačao Crvenu zvezdu sa severa Srbije otisnuo se i Nikola Srećković, koji je novi igrač Visle Plock.

Krilni napadač koji je u prethodnom periodu Spartak vodio kao kapiten i afirmisao se kao lider aktuelne generacije Subotičana, potpisao je dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu i na osnovu obeštećenja doneo Spartaku prihod od oko 300.000 evra, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Krilni fudbaler koji je put gradio kroz Radovu školu, a potom u dresovima Voždovca, Vojvodine i Spartaka, tokom prethodne sezone je upisao minute na 36 zvaničnih duela, postigao sedam golova uz pet asistencija i tako privukao pažnju inostranih klubova. Najkonkretniji bio je poljski klub koji je u minuloj sezoni ispao iz elitnog ranga takmičenja, ali je već u prvim danima letnje pijace pokazao odllučnost da se adekvatno pojača i napadne promociju.

Ozvaničenje Srećkovićevog angažmana koji je već na lekarskim pregledima u Plocku očekuje se najkasnije sutra, a osim njega u klub je stigao i Milan Spremo, nekadašnji fudbaler Vojvodine i Napretka, koji posle isteka ugovora sa Lođom dolazi kao slobodan igrać.

Podsetimo, pre Srećkovića, klub su napustili i Edmund Ado, Noboru Šimura, Miloš Ostojić, Mišo Dubljanić i Janko Tumbasević, ali je pre prodaje krilnog fudbalera samo centralni vezista iz Gane doneo priliv novca kroz obeštećenje.



tagovi

SpartakVisla PlockMilan Spremo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara