Dugačak put do ostvarenja dečačkog sna: Jovančić predstavljen na Marakani

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 12:20

„Znam da se ovde broje samo pobede. Spreman sam da se izborim sa tim pritiskom i nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano u ovako velikom timu kao što je Crvena zvezda“, rekao je Jovančić

Crvena zvezda je predstavila prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju je doskorašnji kapiten Vojvodine, Dušan Jovančić, koji je dres srpskog šampiona zadužio kao slobodan igrač.

Sportski direktor Mitar Mrkela, rekao je da je reč o igraču koji „zna da igra fudbal“, a ono što je najvažnije za šefa struke Vladana Milojevića jeste da je reč o izuzetno disciplinovanom fudbaleru, koji dosta trči i ne štedi se na terenu.
„Veliko je zadovoljstvo što sam postao novi igrač Crvene zvezde. Znam da se ovde broje samo pobede. Spreman sam da se izborim sa tim pritiskom i nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano u ovako velikom timu kao što je Crvena zvezda. Kada sam počeo da pregovaram sa crveno-belima, nisam imao dilemu da je ovo pravi klub za mene“, rekao je Jovančić.

Izabrane vesti

Jovančić je zadužio dres sa brojem 29, a predstavljaće zamenu za Mičela Donalda, koji je crveno-bele napustio kao slobodan igrač.
„Očekivanja su mnogo veća, nadam se da ćemo uspeti da opravdamo to. Donald je igrao odlično, velika je odgovornost biti njegova zamena. Nadam se da ću to učiniti na pravi način. Odrastao sam tu na Crvenom krstu, kao klinac sam navijao za Crvenu zvezdu. Bio je dugačak put, ali sam na kraju zadovoljan što sam ovde“, rekao je Jovančić.

Na kraju predstavljanja igrača, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je otkrio da je ovo samo početak prelaznog roka za srpskog šampiona i da će vrlo brzo biti u prilici da zvanično predstavi još jednog igrača. Da li će to biti Dejan Meleg, čije je angažovanje u završnoj fazi, ili neko drugi, ostaje da se vidi u narednim danima.

Foto: Screen shot


tagovi

Dušan JovančićMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara