Đukić: Čekamo otpusnu listu, pa da idemo kući

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.03.18. | 17:43

“Za mene je iznenađenje kad Partizan ne igra dobro", naveo je strateg crno-belih

Trener Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je pobeda nad Čukaričkim (2:0) važna kako bi ekipa popravila samopouzdanje, a pritom je odigrala , kako kaže, vrhunsko prvo poluvreme.

Što se tiče igre u nastavku utakmice, strateg crno-belih istakao je da je bilo malo lutanja.
“U prvom smo odigrali vrhunski, a u drugom nas je rival pritiskao i nismo mogli dugo da pronađemo igru, dugo smo zadržavali loptu i ako se ne reši situacija iz dva dodira onda je Čukarički uzme. Ovo je bitno za popravljanje samopouzdanja. Prezadovoljan sam što smo pokazali kako se takmiči, odlično smo "čitali" meč u prvom delu, stvorili sijaset prilika, to je model da budemo takmičarska ekipa“, rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Izabrane vesti

Prvi put je izbeo vezni red u ovom sastavu: Zdjelar, Pantić, Janković, Đerlek?
“Svi imaju  kvalitet,  adanas su vrhunski radili za ekipu. Moram da pohvalim i Svetozara Markovića, dete od 18 godina, ulio je sigurnost, nijednog trenutka se nije primetilo da mu je ovo debi u Superligi“.

Odbrana konačno nije primila gol?
“Bili smo tvrdi, agresivni, nismo dozvolili rivalu da stvori šansi. Stojković se skoro nije ni video. Dobro je što smo sačuvali nulu. A u ofanzivi imamo kvalitet koji može da dođe da do izražaja“.

Rekli ste "šok soba" posle Radničkog, pa posle Rada "prešli smo na odeljenje", a gde je Partizan sad?
“Polako idemo ka tome da nas doktor pregleda, da nam da otpusnu listu i pusti nas kući“.

Ožegović je posle 785 minuta posta dao gol?
“Imao je mnogo poteškoća u pripremnom periodu, dosta povreda. Nadam se da mu je ovo vetar u leđa, dao je gol što je važno za napadača“.

Janković levo ili desno, gde je bolji?
“On se bolje oseća po desnoj strani. Bitno je da bude koncentrisan i radi za ekipu. Kvalitet nije sporan, ali moraju svi da budu spremni da rade za tim“.

Da li je i za vas iznenanđenje ovako dobro izdanje Partizana?
“Za mene je iznenađenje kad Partizan ne igra dobro. Kad igra kvalitetno, to je normalno. Moramo to da ponavljamo, jer smo ekipa koja se bori za titulu“, zaključio je Miroslav Đukić.

FOTO: Star sport


tagovi

Miroslav ĐukićOgnjen OžegovićMarko JankovićSvetozar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara