Đukić: Morali su da popuste! Krunić: Penal presudio

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.03.18. | 15:42

Trener Partizana potvrdio da su povređeni Janković i štoper Mitrović

Četvrta uzastopna pobeda. Treća bez primljenog gola. Dovoljno razloga za zadovoljstvo u glasu Miroslava Đukića, iako je i treneru Partizana jasno da je njegov tim mogao, pa i morao bolje ili efektnije u 28. superligaškom kolu, u kome je savladao Radnik, blickrigom sredinom drugog poluvremena (2:0).

Prethodno se mučio...
Srećan sam zbog pobede. Prvo poluvreme smo igrali odlično do 20 metara od gola protivnika, međutim, nismo uspevali da pronađemo završni pas. U drugom smo dejstvovali mnogo bolje i protivnik je morao da popusti“, u tri rečenice sabrao je utiske Đukić u mikrofon TV Arenasport, neposredno po završetku susreta.

Izabrane vesti

Trener crno-belih potvrdio je da su na listi rekonvalenscenata, osim Milana Mitrovića i Bojana Ostojića, još dvojica.
Povređeni su Nemanja R. Miletić i Marko Janković, zato nisu igrlai danas. Imali smo mnogo povređenih igrača, ali su momci pokazali da su odlični i deo ekipe“.

Možda najlošija okolnost po tim iz Humske je što se prvenstvo prekida zbog obaveza reprezentacije.  Parni valjak se taman zalaufao...
Prija će nam pauza, igrači su je zaslužili. U dobroj su formi, ali ništa se ne menja“, dopunio je Đukić.

Njegov kolega Simo Krunić istakao je ključni detalj meča.
Presudio je penal. Posle je bilo teško juriti rezultat. Partizanu je bilo lakše posle gola, a mi smo pali s koncentracijom što je za posledicu imalo drugi gol. Svojim igračima čestitam na trudu, a Partizanu na pobedi“, rekao je trener Radnika.

FOTO: Star sport


tagovi

Miroslav ĐukićSimo Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara