Mitrović između Miletića i Markovića
Mitrović između Miletića i Markovića

Đukić ne vodi Mitrovića u Crnu Goru, Vakulko odlazi iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.07.18. | 17:28

Poznat je kadar kojim će se crno-beli suprotstaviti Rudaru

Ne malo iznenađenje na spisku Partizanovih putnika za premijerni susret nove sezone. Milan Mitrović neće biti u kombinaciji za sastav crno-belih protiv Rudara u Nikšiću.

To je odluka stručnog štaba, na čelu sa trenerom Miroslavom Đukićem, koji se opredelio da na prvi duel početnog kola kvalifikacija za Ligu Evrope povede 23 fudbalera, ali među njima neće biti nekadašnjeg člana Zemuna, Rada i Mersina, minulog leta angažovanog na Topčiderskom brdu. To znači da se novajlija iz belgijskog Eupena, Mark Valijente, ozbiljno primakao statusu startera, koju zajedno sa Svetozarom Markovićem može da pokrije još i Nemanja R. Miletić.

Izabrane vesti

U odnosu na listu igrača licenciranih UEFA, za gostovanje u Crnoj Gori ne konkurišu ni Leandre Tavamba (odlazi u Saudijsku Arabiju), mladi golman Aleksandar Popović, desni bek Luka Cucin i talentovano krilo Jovan Kokir.

Juri Vakulko

Podsetimo, crno-beli za takmičenje na međunarodnoj sceni nisu licencirali napadača Đorđa Jovanovića, levog beka Slobodana Uroševića, vezistu Salua Dramana, štopera Bojana Ostojića, kao ni Jurija Vakulka. Štaviše, Ukrajinac bi do kraja ovog prelaznog roka mogao i da napusti Humsku. Ostaje otvoreno pitanje da li u vidu pozajmice ili bi raskinuo ugovor, ali je evidentno da ni posle drugih priprema sa prvim timom Đukić na njega ne računa.

A pre samo šest meseci govorilo se da je „ukrajinski Ozil“ oduševio sve u Partizanu...

SPISAK PARTIZANA ZA PRVI MEČ SA RUDAROM

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Filip Kljajić;
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Gabrijel Enake, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente, Zlatan Šehović, Nemanja G. Miletić;
Vezisti: Saša Zdjelar, Marko Jevtović Nebojša Kosović, Danilo Pantić, Marko Janković, Armin Đerlek, , Zoran Tošić, Saša Ilić, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović;
Napadači: Rikardo Gomeš, Nemanja Nikolić, Ognjen Ožegović.

Napomena: Crno-beli u sredu putuju za Nikšić, a meč sa Rudarom na programu je u četvrtak od 20.15

FOTO: Star sport

 


tagovi

Miroslav ĐukićMilan MitrovićJuri Vakulkokvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara