Đukić: Potreban nam je veći fond igrača, tražimo zamenu za Jevtovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.07.18. | 22:36

Trener Partizana bio je zadovoljan agresivnošću i čvrstinom ekipu u revanšu sa Rudarom

Fudbaleri Partizana rutinski su odradili posao protiv pljevaljskog Rudara i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Miroslav Đukić smatra da je ekipa bila dovoljno agresivna I čvrsta, a najavio je i mogućnost dolaska novog veznog igrača pošto je Marko Jevtović otišao u Tursku.
“Zadovoljan sam što smo prošli. Rudar nije nimalo laka ekipa, ostvarili dobar rezultat i na njihovom terenu i večeras kod nas. Sigurno je da ćemo i popravljati igru I ostale stvari kako sezone odmiče. Večeras smo bili čvrsti, agresivni i dominirali samo 180 minuta”, rekao je Đukić za televiziju Arena sport posle utakmice.

Da li je bio problem da motivišete ekipu s obzirom na ubedljivu pobedu u prvom meču?
“Mi smo Partizan i uvek moramo da budemo motivsani. Uvek moramo da idemo na pobedu, pogotovo pred svojom publikom. Mislim da smo zaista dobro odradili posao”.

Izabrane vesti

Večeras ste skoro potpuno promešali karte i napravili dosta izmena u startnoj postavi u odnosu na duel u Nikšiću?
“Bilo je rotacija. Partizan igra na tri fronta, potreban nam je veći fond igrača. Pokušavamo da osvežimo ekipu, a evo već u nedelju nas očekuje početak domaće lige”.

Uoči revanša sa Rudarom ekipu je napustio Marko Jevtović koji je otišao u tursku Konju. Da li Partizan planira da dovede novog igrača na toj poziciji u veznom redu?
“Tražićemo i pokušaćemo da dovedemo još jednog igrača na toj poziciji. Večeras smo na to mesto stavili Đerleka. Danas se odlično snašao”, zaključio je Đukić.

Foto: Starsport


tagovi

Miroslav ĐukićRudar PljevljaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara