Đukić preživeo - vodi Partizan protiv Rada!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.03.18. | 12:37

Novi zaplet u Humskoj

Umesto raspleta - novi zaplet! Posle poraza u Nišu sve je u Humskoj bilo spremno za smenu Miroslava Đukića! Ili za sporazumni raskid saradnje sa nekada vrsnim defanzivcem.

Odgovorni iz Partizana bili su rešeni da naprave rokadu na klupi. Kao prvi pik za novog trenera isplivao je šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica, ali... Mladi stručnjak se danas oglasio rečima da budućnost vidi u Novom Sadu, a iz doma aktuelnog šampiona stižu informacije da je Miroslav Đukić preživeo na klupi. Zasad.

Izabrane vesti

Tačnije, u pozivu novinarima za sutrašnju konferenciju za medije uoči duela sa Radom, apostrofirano je da će se aktuelni trener obratiti javnosti. Više nego dovoljno za zaključak da će Miroslav Đukić do daljeg imati zvanje šefa stručnog štaba. On će danas u 15 časova voditi i trening u sportskom centru Zemunelo.

Mnogo faktora uticalo je na ovakav epilog. Nekadašnji reprezentativac Srbije imao je jakog aduta u rukavu. Pri dolasku u Humsku sebe je zaštitio klauzulom po kojoj Partizan treba da mu isplati ozbiljnu svotu nova (pominje se 600.000 evra) ukoliko ga smeni. Takođe, pritisnuti gustim takmičarskim rasporedom članovi uprave Partizana nisu imali prostor za manevar.

Pričalo se o Stanojeviću, Iviću, pa čak i Marku Nikoliću, ali ispostavilo se da su to bile nerelne želje. Isplivao je Ilija Stolica, ali...

U ovakvim situacijama mogući su zaokreti, ali sluti da će Miroslav Đukić dobiti još jednu šansu.


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara